Mellkasi fajdalom, elkeseredettség?
Évek ota vissza visszatérő mellkasi fájdalommal, kisugarzó fajdalommal bal kar a, allkapocsba stb.
Csináltatok félévente kardiologiai vizsgálatot, ekg, szív UH.
Most 2 hónap alatt jónéhány ekg, troponin szint mérés is történt, mellkas rtg, es 1 sziv UH is.
( Többször megjartam a sürgősségit is)
Mind negatív, de továbbra szurkál a mellkasom zsibbad a karom.
Pánikolok, hipochonder vagyok.
Lasd szilveszterkor is, elutautunk es ezzel foglalkozok
Hogy tudok ebbol kijönni, mit tudnék most kezdeni ezzel,hogy ne ezen járjon az eszem?
Jelenleg az öngyilkosságon is gondolkodok, nincs ebbol kiutam.
Félek, és azt látom mar senki nem vesz komolyan
Segitsetek, mit csinaljak
Pszichológus folyamatban
"elutautunk" ez mi akart lenni?
Amúgy pszichológus + pszichiáter, illetve a fájdalom kivizsgálása, de NEM kardiológusnál, mert úgy tűnik, annak nincs értelme. Lehet pl gerinctől vagy egyéb mozgásszervi októl.
Pajzsmirigy is rendben.
Elutaztunk 4 napra pihenni.
Persze vérnyomásmérővel, gyorstesztekkel, xanaxxal.
Ez lenne a pihenés?
Van refluxom is.
2*40 mg pantoprazol sem mulasztja el.
Refluxtol is fajhat a kar, allkapocs?
Akkor nem jó a gyógyszer. Más fajtát kell feliratni. Nekem először amit felírtak semmit nem használt. A szarból szedhetsz akármennyit, akkor se fog hatni. El kell menni gasztroenterológushoz, hogy írjon fel valami mást.
Igen, okozhat azt is, nagyon hasonlók a tünetek a szívrohamhoz. (Ezért kell azt először kizárni, de azt már írtad, hogy ott minden rendben volt)
Gasztroenterológus mondta h szedjem tovabbra is ezt.
De mar nem tudom mi lenne a jó .
Fáj, félek, de amikor még jól vagyok, akkor meg elfelejtem az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!