Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor tér vissza a hallás...

Mikor tér vissza a hallás fülgyulladásnál?

Figyelt kérdés

December közepén megfájdult a fülem, és a hallásom is elment, cseppentettem bele Otipaxot, de sokat nem segített rajta, a doki írt fel rá antibiotikumot, attól jobb lett. Karácsony előtt elmentem a fül-orr-gégére, ott kitisztították, volt benne váladék, és megállapították, hogy hallójáratgyulladás, kaptam bele gyógyszeres csíkot, azt mondták ettől meggyógyul. 2 nap múlva kellett kivetti a gézt, akkor már nem fájt, de nem hallottam vele jól, utána megint feszíteni kezdett, így pénteken újra elmentem a dokihoz, megint kitisztította a váladéktól, és megint kaptam bele gyógyszeres vattát. Aznap, meg másnap nagyon jó volt, nem fájt és jól is hallottam vele, ma reggel kellett kivennem a vattát, de már tegnap este érzékeny volt megint. Most nem fáj, a hallásom csak picit rossz, de érzem, hogy van benne valami, amitől eldugul, és feszít is. Hétfőn újra elmegyek a dokihoz, gondolom megint leszívja, és megint csík.

Meddig tart egy ilyen hallójárat gyulladás? 3 hete fáj már valamennyire a fülem és már nagyon unom, vagy ez így gyógyul, vagy menjek inkább magánba más dokihoz, mert nem így kell neki?

2023. dec. 31. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9 A gyermekemmel kapcsolatos tapasztalatom, és az ország legjobb gyermek Fül-Orr-Gégész orvosa alapján adtam tovább neked. Dr. Réthy Csaba ha mond ez a név neked valamit. A kislányomnak a hallását ő mentette meg, és 2 évesen kaparták a hallócsontját ki a váladéktól és ugyan úgy indult 6 hónaposan-mint ami nálad van most.
jan. 1. 00:53
 12/15 anonim ***** válasza:
*2 évesen kaparták a hallócsontját ki a váladéktól műtéti úton
jan. 1. 00:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben,de nekem ép a dobhártyám, ép a hallásom (ha átszakadt volna nem lenne az), nincs fájdalmam (az átszakadás azzal jár), minden vizsgálaton teljesen ép, matt dobhártyám volt (ha szakadna nem lenne az). Szóval a kérdésem szempontjából nem lényeges, hogy mi történt veletek.
jan. 1. 10:49
 14/15 A kérdező kommentje:
10-es, itt nem is tudtam volna 2naponta visszamenni, mert közte volt két ünnep, plusz hétvégék. Vissza fogok menni, ez egyértelmű, nem is ez volt a kérdés.
jan. 1. 10:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Hiába mentem ma vissza, csak kitörölték, betömték újra, aztán majd pénteken menjek vissza. Így ezzel még 1 hónapig el leszünk.
jan. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!