Fülgyulladás után fülzúgás és visszhangos hallás?
Figyelt kérdés
10 napja, megfázás miatt középfülgyulladásom volt, egy hétig szedtem antibiotikumot, mostanra már külső vizsgálatra azt mondják, hogy nem látszik elváltozás. A fülzúgás meg a furcsa, visszhangos hallás viszont megmaradt. Több orvosnál is voltam, és többen azt mondták, hogy szteroidos kezelés kell. Ha volt neked hasonló, elmúlt, vagy ha volt ilyen kezelésed, hatott?2022. dec. 6. 21:44
1/2 anonim válasza:
Üdv, én is hasonló helyzetben vagyok, mi lett végül a hallásoddal?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem mertem bevállalni a szteroidot (azt hiszem solu-medrol), így nem derült ki milyen hatása/mellékhatása lett volna, de megmaradt a zúgás is. Hozzászoktam. Néha rosszabb, pl fürdés után vagy nagy csendben, de együtt lehet vele élni.
2023. dec. 23. 20:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!