Mikor tér vissza a hallás fülgyulladásnál?
December közepén megfájdult a fülem, és a hallásom is elment, cseppentettem bele Otipaxot, de sokat nem segített rajta, a doki írt fel rá antibiotikumot, attól jobb lett. Karácsony előtt elmentem a fül-orr-gégére, ott kitisztították, volt benne váladék, és megállapították, hogy hallójáratgyulladás, kaptam bele gyógyszeres csíkot, azt mondták ettől meggyógyul. 2 nap múlva kellett kivetti a gézt, akkor már nem fájt, de nem hallottam vele jól, utána megint feszíteni kezdett, így pénteken újra elmentem a dokihoz, megint kitisztította a váladéktól, és megint kaptam bele gyógyszeres vattát. Aznap, meg másnap nagyon jó volt, nem fájt és jól is hallottam vele, ma reggel kellett kivennem a vattát, de már tegnap este érzékeny volt megint. Most nem fáj, a hallásom csak picit rossz, de érzem, hogy van benne valami, amitől eldugul, és feszít is. Hétfőn újra elmegyek a dokihoz, gondolom megint leszívja, és megint csík.
Meddig tart egy ilyen hallójárat gyulladás? 3 hete fáj már valamennyire a fülem és már nagyon unom, vagy ez így gyógyul, vagy menjek inkább magánba más dokihoz, mert nem így kell neki?
Én azt tudom, hogy amikor hallójáratgyulladásom volt, kb. másfél-két hétig vissza kellett menni és kétnaponta cserélgették, hogy meggyógyuljon.
Mondták hogy meggyógyul, vissza se hívtak -> nem gyógyult meg tehát menj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!