Nem kapok levegőt mostanában, nagyon zavar, állandóan fulladok. 1 kört nem tudok kifulladás nélkül futni, felérek a lépcsőre ugy érzem mintha 12 km futottam volna kb. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pedig itthon sokat edzek, mindig is sportoltam, de egyre roszabbul kapom a levegőt. Mondjuk néha cigizek 2-3 hetente 1 szálat szívok, de attól nem kaphatok ilyen szarul levegőt.2023. dec. 21. 13:59
11/18 anonim válasza:
Szerencsére körülöttem a legtöbb oltott ismerős belátta hogy hiba volt, főleg mióta mindenféle ízületi bajuk van, az egyiknek a harmadik óta alig mozog a térde,a másiknak a karja fáj állandóan, egyre több a rákos megbetegedés, az infarktus és az agyvérzés. De aki fan, elvakult szurkoló az olyan mint a fideszes meg a foci szurkoló, vak.
12/18 anonim válasza:
Ja,meg a szokásos nemattólvan,a vaxerek szerint az injekciójuk szent és bírálhatatlan,meg persze régen is csak így hullottak fiatalok.Propagandista injekciómániás szektások terjesztik,hogy covid/long covid,meg mindenféle hazugságot kitalálnak már.Én miért nem lettem beteg,meg sok más holtást nem kérő miért nem szenved?Csak az oltottakat látom kiütve,az oltatlanok hamar túlvannak a betegségeken,mennek dolgozni,sok oltott meg otthon szenved.Orvosok sem tagadják már,hogy a holtás ártalmas,de ez a sok oltásnáci egyszerűen menthetetlen.
13/18 anonim válasza:
Meg a sok oltásnácinak az sem számít,ha képek vannak lerohadó,elfeketedő karokról,lábakról.
15/18 A kérdező kommentje:
Nem
2023. dec. 21. 18:26
16/18 anonim válasza:
Nem vagyok oltás mániás, se vírusprofesszor, oltva se vagyok.
De azért mert évekkel később nem tud valaki elmenni a lépcsőn, vagy a cukros Józsi szarik az inzulinjára és lerohad a keze, nem fogható rá egy oltásra.
17/18 anonim válasza:
16,persze,hozzál ide szélsőségeket!
18/18 anonim válasza:
Miután ez egy új tünet mindenképp járj utána. Először azt kell elkülöníteni egymástól, hogy tüdő, szív vagy esetleg egyéb probléma / vérszegénység, pajzsmirigy betegség stb / áll a háttérben. Háziorvosod tud laborba beutalót adni / vas, vaskötő, TSH, troponin, vércukor /, ezek már irányadóak lehetnek. Utána pulmonológia / légzésfunkciós vizsgálat, allergia/ és kardiológia / EKG, szív UH/ is jó lenne. Ettől a pár szál cigitől nem kéne ilyen tüneteknek jelentkezni, bár természetesen ez nem tesz jót. De ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!