Végbél repedés nektek mennyi idő alatt gyógyult teljesen be?
Figyelt kérdés
Sziasztok nektek mennyi időbe telet? Már kikészit, szörnyű ez az ördögi kör. Valami bevált praktikátok van? Valamint az lenne a kérdésem, lehet így nagyobb súlyt emelni?2023. dec. 19. 13:39
11/14 anonim válasza:
Nekem annyira nem fájt, az volt a kellemetlen, hogy minden wc-zésnél vérzett és szúrt, volt hogy nagyon durván. De utána elmúlt a fájdalom. Csak paràztam, nehogy legyen valami következménye az egészségemre nézve.
Lenmagolajat reggelente veszek be egy evőkanàllal.
Lehet nem mindegy milyen probiotikumot szedsz, te melyik fajtàt szeded?
12/14 anonim válasza:
Már megrendeltem most a lenmagolajat ès a probiotikumot is, amelyiket ajànlottad, amúgy is szoktam onnan rendelni, úgyhogy kipróbálom. Remènykedem. Eddig màr többfèlèt is használtam, mint a linex vagy probiz, amelyeket az orvos írt mèg fel koràbban.
14/14 anonim válasza:
Jelenleg egy jobb fázisban vagyok, úgy mondanàm, csak reménykedni tudok, hogy hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!