Végbél repedés nektek mennyi idő alatt gyógyult teljesen be?
Figyelt kérdés
Sziasztok nektek mennyi időbe telet? Már kikészit, szörnyű ez az ördögi kör. Valami bevált praktikátok van? Valamint az lenne a kérdésem, lehet így nagyobb súlyt emelni?2023. dec. 19. 13:39
2/14 anonim válasza:
A súly emelését mellőzném, max 3-4 kilo. Nekem kb 1-2 hónap volt mire meggyogyult. Rengeteg kúp és kenőcs kellett hozzá.
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor hanyagolom az emelést, köszi a választ. Miután begyogyult nem volt vele több gond?
2023. dec. 19. 18:26
4/14 anonim válasza:
Sajnos akinek ilyen elofordul, annak kiujulhat barmikor. Nekem is neha elojon, de nem annyira mint akkor.
5/14 A kérdező kommentje:
Szomorúan olvasom :( #4
2023. dec. 19. 18:37
6/14 Senior Séf válasza:
Ha ördögi körről beszélsz, akkor talán változtass az étrendeden.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen változtattam már, rost gazdagon étkezem, sok zöldség gyümölcs teljes kiőrlésű termékek,de nem gyogyúl könnyen, mert visszatér a kemény széklet...:/ napi 2/3l folyadék is megvan.
2023. dec. 20. 17:57
8/14 anonim válasza:
Èn is ugyanígy vagyok, kùpon èlek kb. Vannak jobb napok, esetleg hetek, de nálam is a kemèny szèklet újra előhozza ès kezdődik megint a vèrzès/fàjdalom. Nem lehet emelni, nekem azt mondta az orvos. Èn most az útifű kúràt próbàlom.Kitartást!
9/14 anonim válasza:
Nekem is iszonyat sokáig elhúzódott, 2 évig kb.
Lenmagolaj, bepanthen és ami a legfontosabb az étkezés mellett persze, a probiotikum! Én gymbeam Probio pinket használom és teljesen rendbe jött végre. Én is súlyokat használok edzésre, ha úgy érzed rendbejöttél, szerintem próbàlkozhatsz.
10/14 anonim válasza:
2 èv? Jèzus:( akkor mire várhatunk? Lenmagolajat hogy hasznàlod? Illetve èrdekelne, hogy tudtál így èlni vele, nekem szerencsèm van, hogy home officeban vagyok, de ha el kell mennem valahovà, mikor rossz a helyzet, megbolondulok. Sokszor olyan fàjdalom, hogy mindenben korlàtoz. Probiotikumot szedek èn is vagy 3 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!