Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid oltás óta ti is többet...

Covid oltás óta ti is többet vagytok betegek?

Figyelt kérdés
Mióta megkaptam a kettő Pfizer oltást, azóta sokkal többször vagyok taknyos. Télen szinte két három hetente tuti elkapok ilyen torokfájós, orrfolyós nátha szerű betegséget. Oltás előtt viszont max egyszer ha náthás voltam a szezonban. Ti nem tapasztaltok hasonlót?

2023. dec. 8. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
0%
Mivel leoltottad az immunrendszered...
2023. dec. 9. 00:49
 62/73 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem. Csak volt egy par napig tarto covidom utazas kozben.

Viszont oltas ota 14 kilot hiztam, vekony nobol kicsit muszaj leadnia no lettem. Csak hoppa, 50 vagyok, esetleg amiatt. De speciel a hizas az utana jott a semmibol.

2023. dec. 9. 01:10
 63/73 anonim válasza:
100%

Én oltatlan vagyok, de nagyon sok - addig egészséges - ismerősömnél merültek fel az oltás után leginkább bőr-, mozgásszervi- és szívproblémák, valamint enyhe stroke.

Sokaknak az addig normális laboreredményük csapnivaló lett.

Páran hirtelen meghaltak. Ja, nem az oltástól.....

2023. dec. 10. 10:02
 64/73 anonim válasza:
100%

"nem az oltástól halt meg"

"egyébként is meghalt volna"

"amúgy is beteg lett volna"

"honnan tudod, hogy az oltástól lett beteg/halt meg"

"ha nem lett volna beoltva, betegebb lett volna, még lehet, hogy meg is halt volna"

"ha be lett volna oltva, nem lett volna beteg/nem halt volna bele"

ÉBREDJETEK MÁR FEL!

Maradjunk a nagy számok törvényénél és a tapasztalatoknál.

2023. dec. 10. 10:09
 65/73 anonim ***** válasza:
38%

Maradjunk, itt vannak a nagy számok: [link]

Az első covid oltásokat 2020 legvégén adták be.

2023. dec. 10. 10:28
 66/73 anonim ***** válasza:
80%
Covid alatt kb 2 évig maszkot hordtunk, kijárási tilalom, távolságtartás stb volt, ezért sokkal kevesebbet találkoztunk fertőző vírussal, baktériummal. Kicsit ellustult emiatt az immunrendszerünk. Aztán már nem védekeztünk, gyerekek iskolába mentek, mi dolgozni, tömegközlekedni kezdtünk, és össze-vissza fertőztük egymást -az immunrendszerünk sem volt "edzésben", könnyebben elkaptunk bármit. Ez lehet az oka a gyakoribb torokfájós, orrfolyós panaszaidnak.
2023. dec. 10. 16:05
 67/73 anonim ***** válasza:
69%
#65 Vicces, hogy van aki a KSH adatait készpénznek veszi, és még azzal nyugtatja magát, hogy azok teljesen valós adatok...
2023. dec. 10. 17:16
 68/73 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem úgy működik,hogy aki beoltatta magát,az vagy biztosan többet lesz beteg,vagy biztosan nem.Mindenre van példa,az emberek különbözőek,különböző immunitással.Én személy szerint nem érzem,hogy többet lennék beteg.Az oltásokról még mindig édeskeveset tudunk,a WHO jóvoltából.Azt azért nem lehet tagadni,hogy ez egy inkorrekt dolog volt a részükről.
2023. dec. 10. 19:12
 69/73 anonim ***** válasza:
0%
Nem. 2 Pfizert kaptam, de nem vagyok gyakrabban beteg, mint az oltásokat megelőzően.
2023. dec. 11. 13:00
 70/73 anonim ***** válasza:
27%

67# egyetèrtek veled

Covid csak egy "jól sikerült" vilàgmanipulàció volt..

Kellett a nagyoknak biznisz, meg leteszteltèk hogy mennyire hiszèkenyek az emberek...

Manapsàg egyeseknèl azt hallom hogy covidosak, pedig olyan tünetei vannak mint az influenzànak..

Màr az elejèn furcsa volt..

2023. dec. 14. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!