Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha a c19 nem létezik,akkor...

Ha a c19 nem létezik,akkor minek oltogatták és rémítették halálra az embereket éveken át?

Figyelt kérdés
[link]

2023. dec. 1. 20:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
23%
A WEF új világrendjéről hallottál már?
2023. dec. 1. 20:25
 2/28 A kérdező kommentje:
1,nem arra szokták mondani,hogy "konteó"?
2023. dec. 1. 20:28
 3/28 anonim ***** válasza:
36%
Akik nem képesek tájékozódni, annak konteó. Aki tájékozódik, annak meg egy globális, már élesben menő terv, amiről a parlamenteken át a médiáig minden hírt ad.
2023. dec. 1. 20:30
 4/28 anonim ***** válasza:
52%

A föld pedig lapos, itt írnak róla: [link]

Már pedig ha itt írnak róla, akkor biztosan igaz. /s

2023. dec. 1. 20:33
 5/28 A kérdező kommentje:
5,ez hogy jön ide?
2023. dec. 1. 20:35
 6/28 anonim ***** válasza:
29%

Amit te írtál, hogy jön ide?

Hoaxokkal mi is tudunk dobálózni.

2023. dec. 1. 20:36
 7/28 A kérdező kommentje:
Amúgy az is fura,hogy ha a c19 létezéséről írnak,akkor az igaz,ha a c19-et tagadják,akkor az biztosan "konteó",mert a "tényellenőrök" azt mondják.Én ezt nem értem.
2023. dec. 1. 20:38
 8/28 anonim ***** válasza:
77%

Annyira unalmas már ez a sok korona vírusos kérdés. Miért nem fogadja már el a sok csökött agyu, hogy ez volt? Miért kell elméleteket gyártani, meg ezen agonizàlni? Unalom van, vagy mi?

Amúgy meg nem volt kötelező az oltás. Ha nem hittél benne, és mégis beoltattad magad, akkor hülye vagy. Ha azért oltottad be, hogy mehess bulikàzni, akkor még nagyobb hülye vagy. Én beoltattam magam, amit nem bánok. De nem hirdetem itt az igét, hogy mindenki hülye ,aki nem oktatta be magát. Hagyjuk már mert baromira unalmas.

2023. dec. 1. 20:39
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

Van egy nagyon jó gag youtubeon. Egy nőci rákeres a Googleben arra, hogy "a klímaváltozás nem létezik". Erre mondja neki a Google, hogy rendben, van 3 millió találata arra, hogy a klímaváltozás igenis létezik, és egy találata hogy nem létezik. Erre a nő kitépi a kezéből azt az egyet és felkiált hogy "TUDTAM!!".

Ilyen vagy te is. :)

2023. dec. 1. 20:43
 10/28 A kérdező kommentje:
10,azt azért nem jelenteném ki,hogy nem volt kötelező.Amíg nem pörgött fel a kényszerítés,dezinformálás,addig mennyien mentek "oltakozni"?
2023. dec. 1. 20:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!