Ha a c19 nem létezik,akkor minek oltogatták és rémítették halálra az embereket éveken át?
A föld pedig lapos, itt írnak róla: [link]
Már pedig ha itt írnak róla, akkor biztosan igaz. /s
Amit te írtál, hogy jön ide?
Hoaxokkal mi is tudunk dobálózni.
Annyira unalmas már ez a sok korona vírusos kérdés. Miért nem fogadja már el a sok csökött agyu, hogy ez volt? Miért kell elméleteket gyártani, meg ezen agonizàlni? Unalom van, vagy mi?
Amúgy meg nem volt kötelező az oltás. Ha nem hittél benne, és mégis beoltattad magad, akkor hülye vagy. Ha azért oltottad be, hogy mehess bulikàzni, akkor még nagyobb hülye vagy. Én beoltattam magam, amit nem bánok. De nem hirdetem itt az igét, hogy mindenki hülye ,aki nem oktatta be magát. Hagyjuk már mert baromira unalmas.
Van egy nagyon jó gag youtubeon. Egy nőci rákeres a Googleben arra, hogy "a klímaváltozás nem létezik". Erre mondja neki a Google, hogy rendben, van 3 millió találata arra, hogy a klímaváltozás igenis létezik, és egy találata hogy nem létezik. Erre a nő kitépi a kezéből azt az egyet és felkiált hogy "TUDTAM!!".
Ilyen vagy te is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!