Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid oltás óta ti is többet...

Covid oltás óta ti is többet vagytok betegek?

Figyelt kérdés
Mióta megkaptam a kettő Pfizer oltást, azóta sokkal többször vagyok taknyos. Télen szinte két három hetente tuti elkapok ilyen torokfájós, orrfolyós nátha szerű betegséget. Oltás előtt viszont max egyszer ha náthás voltam a szezonban. Ti nem tapasztaltok hasonlót?

2023. dec. 8. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
14%
Aki szerint hazudoznak azok, aki nem tapasztalnak problémát az oltástól: csak Magyasrországon milliók oltották be magukat. Ha mindnél szövődmény alakul ki, hogy-hogy nem tükröződik ez az egészésgügyi rendszer, hogy lehet, hogy a termelésben nem mutatkozik meg? (hiszen beteg embereknek csökken a munkaképességük)
2023. dec. 8. 21:53
 32/73 anonim ***** válasza:
63%

"de az is lehet, hogy anélkül is lenne."

Tévedsz!

Mindegyiket hosszú évek évtizedek óta ismerem a problémájukkal!

De azt akarod mondani, hogy te jobban ismered az Én saját ismerőseimet, csak hogy igazad legyen?

2023. dec. 8. 21:54
 33/73 anonim ***** válasza:
61%

Ha az oltás úgy is kinyír mindig és nem oltattad be magadat, akkor is halott ember vagy, hiszen minden EÜ dolgozó beoltatta magát, ergo, ha az oltás megöl mindenkit, akkor nem marad EÜ dolgozó és te egy szimpla fogfájásba belefogsz halni. Tehát nem mindegy? :D

Ne károgjatok már az oltással kapcsolatba légyszi.

2023. dec. 8. 21:55
 34/73 anonim ***** válasza:
13%

#29, olvasd már visszaa kérdést: "az oltás óta"

Nem "az oltás miatt". Ezt Te magyarázod bele.

2023. dec. 8. 21:56
 35/73 anonim ***** válasza:
17%

"Mindegyiket hosszú évek évtizedek óta ismerem a problémájukkal!"

Igen? Tehát akkor csak olyan betegségek fordulhatnak elő, amikről tudod, hogy előfordulhatnak. Sose fájhat a dereka, sose lehet magas a vérnyomása, mert miért lehetne? Ha eddig nem volt ezután se lesz. Úristen. Ezt a logikát. :) :D

2023. dec. 8. 21:56
 36/73 anonim ***** válasza:
15%
Mondjál légyszi pár példát, hogy eddig kinek milyen problémája volt és most milyen problémája lett, ami amúgy lehetetlenlen lenne, de az oltás miatt lehetséges már.
2023. dec. 8. 21:57
 37/73 anonim ***** válasza:
96%

31.

"Ha mindnél szövődmény alakul ki, hogy-hogy nem tükröződik ez az egészésgügyi rendszer, "

Senki nem mondta, hogy Mindnél!

Az Én ismerőseim közül sokan nyugdijasok azoknak mindegy hogy nem dolgoznak a többi meg betegen is dolgozik!

33

Senki nem irta hogy mindenki meghal!

Miért kell össze trollkodni ezt a kérdést megint?!

38/73 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet, hogy a "hosszú évtizedek" miatt vannak problémáik, és nem az oltástól? Ha valakit 20 éves kora óta ismersz, akkor évtizedekig nincsen semmi baja, aztán 50-60 éves korában elkezdődnek a problémák.

39/73 anonim ***** válasza:
100%

35

Te szerintem egy erős troll vagy úgyhogy ezzel le is zárom részemről a vitát!

2023. dec. 8. 21:58
 40/73 anonim ***** válasza:
0%

. Ergo idősödő emberek, akiknél törvényszerűen a korral megjelennek egészségügyi problémák.

2023. dec. 8. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!