Vitilligo ellen tudtok javasolni valamit?
Figyelt kérdés
Szerintem vitilligo van a combomon 4 kis pötty, ma reggel vettem észre, de nagyon bevagyok pánikolva mert nem szeretném, hogy elterjedjen. Mi lehet ez vitilligon kívül? Nagyon félek mert ígyis durva önbizalomhiánnyal küzdök és nekem ez nagyon nem hiányzik. Tudtok rá valami gyors praktikát megállítani? Olvastam a PUVA- kezelésről de nem találok sehol a környékemen :(2023. dec. 3. 08:35
1/10 A kérdező kommentje:
Illetve 20 évesen lehet valami oka, hogy csak most alakult ki?
2023. dec. 3. 08:36
2/10 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy Pécs környékén tudtok ilyen fénykezelést javasolni rá?mert én sehogy se találok
2023. dec. 3. 08:42
3/10 anonim válasza:
Tudtommal a vitiligo gyógyíthatatlan, illetve inkább kezelhetetlen.
4/10 anonim válasza:
"Illetve 20 évesen lehet valami oka, hogy csak most alakult ki?"
Olvastam olyanról, hogy valakinek terhessèg után alakult ki. Ki tudja nálad mi váltotta ki.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez a bajom, nekem meg ígyis annyira önbizalomhiányom van, hogy hogyha ez vitiligo én mehetek pszichológushoz vagy rosszabb
2023. dec. 3. 09:03
6/10 A kérdező kommentje:
Pár napja volt egy nagyobb fokú stresszem mert elvesztettem a macskám de nagyon durván szenvedett és engem megviselt lelkileg, ezen kívül más nem történt velem az elmúlt héten
2023. dec. 3. 09:04
7/10 anonim válasza:
ha annyira elterjedne/zavarna, sminkkel is elfedheted
8/10 A kérdező kommentje:
A combomon van 4-5 kis pici pötty (még)
2023. dec. 3. 09:10
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de mégis miből gondolod, hogy az? Nem egy túl gyakori betegség. Higgadj le, menj el egy bőrgyógyászhoz és majd megmondja, hogy mi ez és mi a teendő. Addig is ne nagyon kenegesd semmivel.
10/10 A kérdező kommentje:
Szia mert neten rákerestem és amúgy is pánikolós, szorongós ember vagyok és megijedtem🙂
2023. dec. 5. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!