Torokfájás mivel tudnám minél hamarabb elmúlasztani? Lehet tenni valamit az ellen hogy ne legyek náthás ?
Figyelt kérdés
Reggelre már éreztem a torkomban valamit, aztán a nap folyamán már égő érzést érzek most is, nehezemre esik nyelni. Meg tudok gyógyulni hétfőre?2023. nov. 15. 16:49
1/6 anonim válasza:
Nekem többnyire beválik - most utoljára sajnos nem működött és 2 nap torokfájás után jött a nátha.
Mindemellett abszolút ajánlom kipróbálásra:
rengeteg C-vitamin és napi 2-3 tasak aszpirin italpor (a hideg és a forró is teljesen ok). Nekem eddig 90%-ban nem engedte kijönni a betegséget.
3/6 anonim válasza:
Napi 2000mg C vitamin és 6000NE D vitamin. Emellé rengeteg pihenés, semmit nem szabad csinálni. Hagyni kell a testnek leküzdeni a vírust.
Nekem ami segít az ha tisztán tartom az orrnyílásokat. Orrsprayzem ha bedugult az orrom. Nehogy rámenjen a fülemre is.
Illetve ha más náthás tünetek is kijönnek akkor este meg szoktam inni egy neo citrant. Abban minden van. De ez csak ami nekem vált be. A tuti tipp a vitamin és a pihenés
4/6 Senior Séf válasza:
Nem vagyok híve a gyors,mesterséges szerekkel elért gyógyulásnak. Az immunrendszer akkor lesz erős, ha megküzd a kórokozókkal. Nekem évtizedek óta csak "10 órás" nátháim vannak. Vagyis, ha meg is fázok, délelőtt 10 órára nyomtalanul elmúlik.
5/6 Sssaszem válasza:
Nem vagyok gyógyszer párti, inkább a természetes gyógymódra esküszöm.
6/6 Ypszilon1980 válasza:
Gargalizálni kell sós vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!