Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A mostani koronavírus variáns...

A mostani koronavírus variáns mennyivel enyhébb, mint két évvel ezelőtt volt?

Figyelt kérdés
Sajnos Covidosak vagyunk, két évvel ezelőtt átestünk rajta, akkor is a nagymamát megviselte. Most a feje fáj nagyon meg a füle, nem köhög annyira mint két éve, azt mondta ha nem fájna, elviselhető lenne. Naponta beszélünk orvossal telefonon.

2023. nov. 28. 07:21
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mi is benne vagyunk a testvéremmel, csak jóval enyhébb tünetekkel.
2023. nov. 28. 07:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal enyhébb. Sokkal rosszabbul lenne a nagymama is ha mindez ket evvel ezelott tortenik
2023. nov. 28. 07:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Két éve nagyon rosszul is volt, de most sincs jól.
2023. nov. 28. 07:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen gyengébb. Viszont két éve már átestetek rajta (mint ahogy szinte mindenki, aki meg nem, az oltatta magát), ezért a szervezeteteknek van egy plusz védekezőképessége a korábbihoz képest. Ez pont elég ahhoz, hogy szinte azonnal felismerte a covidot, és azonnal elkezdte gyártani a cuccot ellene. Ezért vagytok kevésbé rosszul.

Ha előzmény nélküli lenne a mostani járvány, akkor úgy nézne ki a világ (és benne ti is), mint ahogy a covid elején kinézett.

2023. nov. 28. 08:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Már 22 elehén is egy enyhe variáns volt a domináns, szerintem azóta is csak gyengült tovább.
2023. nov. 28. 09:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Jobban fel vagyunk készülve, mint két éve, mert van otthon veroxigén mérő. A nagymamának átlag 94-95%, eddig nem ment 91% alá, azt mondták ez jó. De az orvos egy hét karantént mondott.
2023. nov. 28. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Enyhébb, de nem jelenti azt, hogy nem leszel rosszabbul. Olyan, mint az influenza. Attól, hogy voltál már, lehet egy másik is rossz, vagy még rosszabb.

Barátnőm pl.kivétel, aki erősíti a szabályt. Ő is 2 éve volt, közvetlenül császár után. Amikor hazament a gyerekkel a kórházból, a férje már hazavitte. Gondolhatod, milyen kellemes lehet frissen metszett hassal. Most volt megint. Nagyon szenvedett. Azt mondta, sose volt még ennyire beteg. Nem, akkor se.🤷🏼‍♀️

2023. nov. 28. 11:01
 8/16 anonim válasza:
Nekem is az lehet? Semmi nincs azon kívül hogy egész hétvégén fáztam rázott a hideg de nem voltam lázas, és nem tudok enni. Nagyon le vagyok gyengülve. Ilyen a mostani?
2023. nov. 28. 12:40
 9/16 A kérdező kommentje:

Nálunk súlyosabb, pedig a testvéremmel fiatal életerős férfiak vagyunk, de eléggé ledöntött a lábunkról. Folyik az orrunk, lázasok voltunk, a hideg rázott, vasárnap olyan rosszul voltam, hogy szó szerint semmihez sem volt kedvem, még a laptopot sem kapcsoltam be. Több éjszaka óta rosszul alszom.

A nagymamám viseli meg a legjobban, ő gyenge és sokat alszik, fáj a feje meg a füle. De véroxigén szintje jó, meg fel tud kelni egyedül, orvos azt mondta, amíg ez rendben van, nincs nagy baj. Azt mondta, ha 85%-ra lemenne a véroxigén szint, akkor kellene kórházba vinni, az előbb 96% volt.

2023. nov. 28. 13:25
 10/16 anonim ***** válasza:
22%
Eddig az izraeli variáns a legdurvább.Az ukrajnai variáns sem volt semmi,de ez most brutális.
2023. nov. 29. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!