Covidosan volt meg valakinek? Mennyivel volt másabb a menstruáció lefolyása, mint egészségesen?
Nem tudom, hogy Covid volt vagy sem, tavaly februárban voltam beteg, fulldokolva köhögős tünetekkel, tüsszögtem, láz csak 37,5, tehát inkább hőemelkedés, de olyan rosszul voltam, hogy csak feküdni bírtam, még pisilni is csak, amikor már nagyon muszáj volt, akkor még ugye nem teszteltek és rá kövi hónapban újra megjött menstruáció után 5 nappal és tök szabályos vérzésem volt (elég erős, nekem általában közepes szokott lenni, 5 napból van 2 erősebb nap és 1 közepes és 2 gyenge, na most ott 5-ből szerintem 3-4 nap erős volt, ami abszolút nem jellemző), voltam nődokinál minden oké, nem tudja az okát. Akkor még a menstruáció mint Covid probléma nem volt jelen a köztudatban, úgyhogy én először temettem magam, hogy biztos rákos vagyok, ja és a legjobb, hogy a lezárásoknál volt ez, nem is tudtam azonnal menni dokihoz. Azóta lekopogom, semmi ilyen nem volt, azóta se tudom mi volt ez.
37 éves vagyok, 11 éves korom óta menstruálok és a amióta az eszemet tudom, mondjuk 14 éves kor, azóta soha nem maradt ki egy hónap se, 26-27 napra jön meg, egrosszabb eset, hogy 21. napra megjött, vagy 29. napra olyan volt már szerintem életemben 4x kb. amikor rosszabb időszakom volt, tehát nekem nem túl nagy kilengések vannak benne, ez a max. úgyhogy elég ijesztő volt.
Novemberben voltam covidos es pont akkor is jött meg
Hát vmi borzalom volt ,hasmenéssel es majdnem kiszáradtam.fel kell se tudtam szinte
Azóta ma jött meg a ciklus nem változott de nagyon szarul vagyok mióta megjött es régen semmi bajom nem volt ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!