Írnátok megnyugtató tevékenységeket, ami benneteket még a legnagyobb stresszben is teljesen kikapcsol? Végső esetben lehet online játék is.
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 14:58
3/6 Senior Séf válasza:
Naponta kijárok egy órát horgászni. Van egy gyönyörű helyem, szemben egy nádassal, ott sokszor elő sem veszem a felszerelést, csak csendben szemlélődöm. A férfiakat ezen kívül a kandallóban lobogó tűz látványa is remekül kikapcsolja.
4/6 anonim válasza:
Sütisütés. Pontos receptkovetes kell ami lefoglalja az agyat
6/6 anonim válasza:
Festés. Nem vagyok nagy művész, úgyhogy ilyen számfestőket szoktam venni, bónusz, hogy utána még szebbé és tudom tenni a szobámat, hogy kiteszek egy szép képet (tényleg kb lehetetlen elszúrni, úgyhogy a sikerélmény is be van biztosítva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!