Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van az, hogyha Facebooko...

Miért van az, hogyha Facebookon látok egy cikket, amiben azt írják, hogy meghalt x-y személy, akkor vannak olyan emberek, akiknek oda kell böfögnie, hogy az oltás működik? Miért kell ennyire ostobáknak lennie az embereknek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 21:53
1 2
 11/12 PMC Wagner ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen meg olyan hívő. Viszont ért valamit? Akit ismerek még aki hármat is kapott ugyan úgy covidos lett, volt aki kórházban is végezte. Édesapám 60 éves egyet sem adatott be magának ő is átesett a betegségen de nála enyhe köhögésként lezajlott, többször nem is kapta el ami rólunk nem mondható el
2023. nov. 27. 17:47
 12/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem és páromnak 3 oltásunk van és sosem voltunk covidosak, pedig sok tesztet kellett csináltatnunk anno, mivel nagyon sokszor voltak ilyen tüneteink.
2023. nov. 27. 23:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!