Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Életemben először készítettek...

Életemben először készítettek kimondottan a ludtalpamra talpbetétet. Sport betét ( kemény). 3 napig volt rajtam de jobban fáj a lábam, mint előtte most! Ezek szerint ez nem jött be vagy lehet hogy az elején jobban fáj egy ideig?

Figyelt kérdés

2023. nov. 26. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:

A betét a z egészséges formát hozza. Neked lúdtalpad van, annak idő kell, míg javít rajta a betét.

Nem mondták, hogy fokozatosan kell hozzászoknod? Pl naponta párszor 1 órát, majd kettőt, stb.

2023. nov. 26. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rossz érzés, akkor vissza kell menni oda, ahol készítették és megnézetni, mert nem biztos, hogy jelenleg optimális, utána kell igazítani adott esetben.
2023. nov. 26. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Fokozatosan kell hozzazokni.

Most 3 napig ne hordd. Utana kovetkezo 3 napon hord fel-1 orat. Utana kovetkezo harom napon kb 3 orat. Stb stb. Ne akard rogton egesz nap hordani. Hozza kell szoknia a labnak. Ezt csodalkozom h nem mondtak el ott ahol csinaltattad

2023. nov. 26. 10:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál.

Sajnos nem mondták és mivel erőteljes gyaloglás folytatok ( heti 30 - 40 km) egyből a lábamra vettem és már aznap végig rajtam volt és este el is mentem gyorsgyalogni vele.

Egyfolytában használtam 4 napon keresztül.

Akkor lehet hogy ez a baj, hogy hozzá kell szoktatni a lábfejemet.

Azt hogy kellene csinálni szerinted? Köszönöm, hogy írtál.

2023. nov. 26. 10:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Most olvasom hogy hogy kellene, amit írtál.
2023. nov. 26. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Vannak kétségeim aziránt, hogy ezeket csak úgy bele lehet tenni egy olyan cipőbe, ami viszont nem lúdtalpra készült. Mármint nyilván belemegy, viszont emiatt emel, máshol szorít stb.
2023. nov. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!