Félel hogyha megjön akkor átázom. Tampont nem használhatok viszonylag fiatal vagyok még és anya sem engedi nem tudom mit csináljak?
Elöször is a minitampont bárki használhatja akár egy 11-12 éves lány is.
Másodszor meg nem kell anyád beleegyezése ahhoz, hogy tampont vegyél.
Harmadszor meg régebben, amikor sem betét, sem tanpon nem volt, akkor kicsit több vattát tettek be a lányok (ez kb egy éjszakai betétnek felel meg), felvettek két bugyit és melegítönadrágot.
A mozgás még jót is tesz, kevésbé görcsölsz.
Tampont minit használhatsz,senkitől nem kell engedélyt kérned.
A vatta jó ötlet, hosszú betéttel.
Már megint jön ez az "anya nem engedi a tampont"-sztori...
Kérdező, feltalálod magad, veszel titokban akkor, és tesi órákra használsz azt betét helyett. Gondolom 1000 Ft-od azért csak van, hogy tudj venni tampont. Csak nyilván tiszta kézzel tedd fel, meg időben cseréld. Tehát nagyon figyelj a higiéniára.
Amikor pedig betétet használsz, akkor is elég egy betétet a bugyidba tenni. Ha nem vagy biztos a napirendedben, hogy kibírja-e a következő mosdóig, akkor éjszakai hosszúságút használj nappal is.
Ha tesióra előtt a szünetben teszel be tisztát, és utána cseréled, egy sima szárnyas betét nem fog átázni, nyugi.
Én amúgy nem javaslom a tampont, szerintem nem is egészséges, de nyilván erről mindenkinek megvan a saját véleménye.
Nem engedi - és ellenőrzi, mit használsz?
Ha neked kényelmesebb lenne a tampon, használd azt, számomra elképzelhetetlen lett volna hogy vívóversenyt betétben toljam le. Hát persze... még az edzések hagyján, fekete nadrágban, de a vívóöltözék hófehér :D ALAP volt a tampon és betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!