Már régóta reggelente fel kelek és vérest köpök nagyon kevés vér van nyálal együtt ez lehet gond?
Figyelt kérdés
#Vérköpet
2023. okt. 27. 20:47
1/15 anonim válasza:
Hát, helyedben lennék egy orvoshoz elmennék.
2/15 anonim válasza:
Tüdőgyulladás, TBC vagy akár tüdőrák. Ha régóta (több mint 10 napja) fennáll, akkor inkább az utóbbi kettő közül lehet. Sürgősen fordulj orvoshoz.
3/15 anonim válasza:
“ez lehet gond?”
Dehogy lehet. A véres köpet teljesen normális. Az egészséges emberek mindig véres köpettel ébrednek.
Anyám borogass…
4/15 anonim válasza:
3-as en meg vereset tusszentek, az is lehet normalis nem? viccet felre teve, azert megmutatkozik a gyakorin az emberek tajekozottsaga es tanulatlansaga.
5/15 A kérdező kommentje:
3-mas nem szeretem az ilyen nyomorék embereket nem akarsz válaszolni akkor takarodj köszi szépen
2023. okt. 27. 21:12
6/15 anonim válasza:
Nyomorék pont te vagy, ha ilyen primitív gyökér vagy, hogy nem tudod, hogy a véres köpet/széklet az egyik legkomolyabb tünet ami lehetséges. De nyugodtan ébredj így életed végéig.
7/15 anonim válasza:
Én vagyok nyomorék? Véreset köpsz reggelente és megkérdezed, h ez normális e? NEM BAZDMEG NEM NORMÁLIS. Annyira nem normális, mint amennyire te sem vagy normális. Idióta.
8/15 anonim válasza:
Nyugi 8-as meg hanyas vagy te meg, tudatlan es ennyi. De kajak ezeket megkerdezni hogy normalis-e.. jesus
9/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem normális én úgy értettem milyen gondok lehetnek ezek
2023. okt. 27. 21:23
10/15 anonim válasza:
Súlyos tüdőproblémára utalhat. Akár tüdőrák. Dohányzol, dolgozol-e olyan helyen ahol különféle gázokat,port, kémiai anyagokat lélegzel be? Azbesztes palával dolgoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!