1es tipusu cukrobeteg lettem 20evesen, hogy fogadjam el?
Figyelt kérdés
Azt mondtak peldaul ragcsanak is sotlan mogyorot ehetek es annyit amennyi osszezart kezben elfer vagy, hogy csak alkalmakkor hetek 1 db sutit, nem ehetem azt ami otthon van? En ezt nen akarom..2023. okt. 6. 20:12
1/5 anonim válasza:
Igazából én is hasonló cipőben járok, sokmindent megkell magamtól vonjak, tejfehérje érzékeny/ allergiás vagyok.Szóval semmi tejeset nem ehetek.Ezt el kellett fogadnom.Nem a világ vége de nagyon nehéz volt elfogadni hogy nincs többé kinder pingui meg túrórudi meg bajkarika.Az eleje nehéz aztán megszokod. :(
2/5 anonim válasza:
Sajnos ez nem akarat kérdése. Azt tanácsolom, h keress cukorbetegeknek nyitott facebook csoportokat, tájékozódj, olvass a témában. Lásd meg, h nem vagy egyedül és azt is, h igenis lehet enni, csak nem mindegy, h mit. És ami a feketeleves: nézz utána mi lesz veled, ha nem tanulsz meg együttélni ezzel. A vakság, impotencia és végtag amputálások csak néhány példa. Viszont ha tartod a diétát és betartod, amit az orvos mond, akkor full teljes életet élhetsz. 2023 van: minden hely tele van olyan kajákkal, amit a cukorbetegek is ehetnek.
3/5 anonim válasza:
Mindenből lehet enni,csak keveset.Mert a szervezetnek sok más mindenre is szűksége van .
4/5 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy rohamtempóban fejlődnek a kezelési lehetőségek. Ha inzulinpumpád lesz, sokkal szabadabb étkezést megengedhetsz magadnak. Meg idővel belejössz, fogod tudni, meddig mehetsz el.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nézz be ide a facén:
Kis c- titkos diabcsoport
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!