Adna valaki tanácsot vagy legalább megnyugtatna? :c
Nyomást éreztem a mellkasomnál, gyomorszájnál meg gombócot a torokban, kicsit nehezebb légzés, slejm, és a doki megállapította a nyelőcsőgyulladást. Kaptam rá szirupot meg antibiotikumot, tegnap rendesen beszedtem mindent ahogy felírta. Elkezdett este fájni a hasam és vécére mentem és lágyabban jött ki belőlem ami bent volt... Elvileg szirup mellékhatása lehet.
Törlésnél éreztem (nem csak ilyen pici izé hanem jobban) mintha kint lenne a végbelem és bepánikoltam mert ilyen kemény izé és nem lehet visszanyomni de nagyon félek dokihoz menni meg nem tudom hova és kínos is. Nem akarom hogy felvágja és életem végéig bajom legyen vele hogy nem jól záródik utána vagy valami. A Dél-Pestiben mennyire megbízhatóak? Oda tartozom😶
Valamint folytassam a szirup szedését attól? Köhögés csillapító de nem köhögök max slejmet nagyon ritkán, inkább csak érzem hogy ott van.
Dokim nem lehet elérni hétvégén mielőtt valaki írná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!