Beoltod magad? Jön az új kovid variáns!
"Elkezdődött a koronavírus-betegség elleni védőoltás őszi kampánya hétfőn Németországban, az oltás felvételét a hatvan éven felülieknek és a veszélyeztetett csoportok tagjainak ajánlják."
Ne legyenek kétségeink, ide is betör az őrület megint.
Én oltatlan vagyok, nem bírtak megtörni. Továbbra se sikerül nekik.
Kíváncsi vagyok, hogy ti kéritek-e a szurit majd.
13 Bakker hogy változhat meg a múlt??? Csollány oltás és vírustagadó volt, amikor kezdett szar lenni a helyzete akkor akarta felvenni az oltás, de akkor már haszna nem lett volna.
12 Ez nem igaz. Amit írtam az igaz. A nagy halálozási arány az mennyi, 3%? Annak is a java a nyugdíjas korosztály, akik nem járnak dolgozni. A delta volt a leghalálosabb, de az emberek fele simán elmászkált enyhe tünetekkel. Logikátlan amit írtok.
Tegyük fel van 100 delta fertőzöttből 10, aki tünetmentes. Fertőzési képessége legyen 5.
Az omikronnál 100 fertőzöttből 30, aki tünetmentes. Fertőzési képessége meg 50.
Akkor melyik fog elterjedni jobban és miért? Na ugye. Csak a fertőzőképesség számít a terjedésben, nem az, hogy mennyire súlyos.
Csillány Kismartonban volt edző, ott beoltatta magát 2x Jansenssal, majd otthon Sopronban beteg lett tőle. Mivel Mo-on oltatlanként szerepelt, rögtön a -halál- vagyis covid protokolt alkalmazták nála, ami szinye mindig halállal végződik (remsedivir-veseleállás, exszesszív O2 - agyödéma, szedálás - fulladás slejmban, koszos lélegeztető gép - bakt. tüdőgyulladás).
Szilast megölte az állam, hogy ijesztő példa legyen az oltást halogatóknak.
15 Na, a konteósok is megjöttek...
Persze, azért posztolt egyfolytában az oltás ellen meg konteózott ő is, mert titokban beoltatta magát... Menj aludni inkább
17: Több tiszteletet Szilasnak! Ismerted őt? Az egy dolog, hogy mi volt a véleménye, az egy másik meg, hogy az állásra szüksége volt a gyerekeinek enni kellett adni. Sajnos, nem volt jó üzletember.
Minél előbb oltasd magad be még sokszor. Annyi kegyeletet kapj majd, mint amennyit adsz.
18 Idefigyelj, itt a kérdés feltevő meg néhány hasonszőrű az oltást bagatelizálták. Erre hoztam fel példának Csollányt.
Ő maga is okozhatta közvetetten oltástagadásával más emberek halálát, akik követték. És mint közszereplő felelőssége is volt.
Jó sportoló volt, de nem egy észlény. Ezek tények és nem érdekel mi a véleményed, de a követői között ha csak 1 ember nem vette fel az oltást majd meghalt a szövődményeiben, az bizony Csollány lelkén szárad. Mert az egy dolog, ha hülye vagy, de ha terjeszted is, az már más.
HA a rák ellen jönne a védőoltás, az összes oltástagadó első akarna lenni a sorban. Mi a különbség? A rák egy rettegett betegség, a covidot meg nem ismerték és hát jönnek az okosok, akik virológusokat megszégyenítő magas tudással megmondják a tutit. A pizzafutár meg a focista hirtelen a tudósok fölé emelkedik intellektuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!