Beoltod magad? Jön az új kovid variáns!
"Elkezdődött a koronavírus-betegség elleni védőoltás őszi kampánya hétfőn Németországban, az oltás felvételét a hatvan éven felülieknek és a veszélyeztetett csoportok tagjainak ajánlják."
Ne legyenek kétségeink, ide is betör az őrület megint.
Én oltatlan vagyok, nem bírtak megtörni. Továbbra se sikerül nekik.
Kíváncsi vagyok, hogy ti kéritek-e a szurit majd.
Oltatlanok, büszke vagyok rátok, hiába a sok tüdőgyulladásban meghalt covid beteg, ti kitartotok. Mint Csollány.
Csak egy kérdésem van. Amint a Pfizer előáll a rák elleni oltással, ugye akkor is ilyen oltástagadóak lesztek, igaz? :DDDDDDDDDDDD
Félreérted, fokozatosan egyre enyhébb a variánsok lefolyása, egészségesekre már nem igazán veszélyes. Így működik a természetes mutációs folyamat: az enyhébb lefolyású betegek nem maradnak otthon, így az enyhébb mutációk evolúciós előnyhöz jutnak és elterjednek, kiszorítva a súlyosakat.
Mivel nem vagyok még 60, sem pedig krónikus beteg, nekem nem ajánlott, akkor miért oltatnám be magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!