Itt az új COVID hullám variáns. Be kellene zárni az országot? Mit tehet a kormány?
Az ilyen covid rettegőket kéne bezárni, mint te. Nincs oltásom, voltam covidos. Kimerült 2 rosszabb napban, meg 2 két fáradtságban. Jelenleg náthás vagyok, elmondanám, sokkal sz@rabb, mint a covidom volt. 8 napja nem múlik, rohadtul unom. Remélem, mindent bezárnak örökre, nem akarok többet náthás lenni😂
Egyébként vicces a cikk. Hatásos pánikkeltő cím, újra támad, mind meghalunk, majd pár sorral lejjebb, amúgy nagymértékben csökkent a covidosok száma az országban, sőt, egesz Európában😁De neked jó rettegést!
Jaj nekem! Már vagy nyolcadszor kéne meghalnom valami most aztán mindennél erősebb új COVID variáns miatt.
Ez már olyan, mint a világvége; egyelőre abból többet átéltem, de hamarosan felzárkózik a COVID is.
Remek időzítésű a felvetésed.
A [link] oldalon hetente egyszer, szerdán közölnek friss adatokat; a megelőző hét nap összesítéseként.
Az új fertőzöttek száma:
2022. október 5. 13 765
2022. október 12. 12 636
2022. október 19. 11 947
2022. október 26. 9 023
"Az ilyen covid rettegőket kéne bezárni, mint te. Nincs oltásom, voltam covidos. Kimerült 2 rosszabb napban, meg 2 két fáradtságban. Jelenleg náthás vagyok, elmondanám, sokkal sz@rabb, mint a covidom volt. 8 napja nem múlik, rohadtul unom. Remélem, mindent bezárnak örökre, nem akarok többet náthás lenni😂
Egyébként vicces a cikk. Hatásos pánikkeltő cím, újra támad, mind meghalunk, majd pár sorral lejjebb, amúgy nagymértékben csökkent a covidosok száma az országban, sőt, egesz Európában😁De neked jó rettegést!"
Akkor neked szerencséd volt, nekem van családtagom aki elkapta a kovidot még nagyon régen és azóta is problémái vannak miatta. Nyilvánvalóan nagyrészt amiatt, mert a kovid elkapása után lett súlyos az állapota és azóta nem jön helyre. Volt problémája előtte is, de nem ilyen szinten, vagy csak átmenetileg, nem hosszabb távon. Felháborodok az összes hozzád hasonló barmon, akik ha nem is szó szerint ezt írják, de valahol úgy tesznek, mintha mindenki ilyen könnyen megúszná a dolgot, hát elmondom neked, nem így van! Az összes ilyen kommentben az ő esetének a gyalázását látom.
Azért mert neked személy szerint egy nátha rosszabb, nem mindeki van így vele. De tudok más problémát is mondani, de gondolom úgy is megmagyarázná a hozzád hasonló, hogy dehát nem is a kovid miatt halt meg, miközben kovidos betegként halt meg.
Mielőtt az enyhén szólva is ostoba gyakoris átlagközönség megmagyarázná, nem vagyok vírusrettegő. Viszont azt jó ha tudjátok, hogy sokan meghaltak kovidosként, és sokaknál baromi súlyos problémát tud okozni a vírus. A hozzád hasonló teljes elbagatelizálók valójában ugyanolyan szélsőségesek, mint az általatok rettegőnek tartott emberek, csak ti a másik véglet vagytok.
A sztorihoz az is hozzátartozik, hogy engem is lerettegőztetek már baromi sokszor, pedig SOHA DE SOHA nem voltam kovid rettegő, csak a nagy szélsőséges világnézetetkbe MINDENKI rettegő, aki nem ignorálja teljes mértékben a kovidot. De hát a gyakori színvonalát ismerve nem csoda, ha egyesek képtelek a végletek között gondolkozni.
Szerintem a kérdező troll, a gyakori népe meg nagyrészt hülye.
Ja és még mielőtt az 50 es IQ átlaggal rendelkező közönség belemagyarázza, nem amellett érveltem, hogy be kéne zárni az országot a mostani variáns miatt. A kommentem arról szólt, hogy mennyire hülyeség elbagatelizálni a kovidot, de ez a MÚLTRA vonatkozott, nem a jövőre. Valójában akik a járványt teljesen elbagatelizálják, ugyanakkora szélsőségesek, mint akik levegőt sem mernek venni miatta, csak annyi eszük sincs, hogy észrevegyék mindezt.
Ráadásul nem mindenki kovidrettegő, aki szerint szükség van bármiféle intézkedésre ellene, de ez nyilván magas lesz sokaklnak, mert szélsőségekben tudnak csak gondolkodni, vagy ne foglalkozzunk a járvánnyal semennyire, vagy vírusrettegő valaki. Eddig terjed a gyakorisok logikája.
Ez is a múltra vonatkozott amit írtam, nem a jövőre. Az eddig tapasztalt vélemények alapján írtam amit.
#8! Jól van, remélem kidühöngted magad. Csak megjegyezném, ha elfelejtetted volna, régen bezártunk mindent, az ismerősöd mégis elkapta. Akkor nagyon hatásos volt😂
Nem tudom, a 400-as IQ-dal feltűnt-e, de a kérdés is, és az én válaszom is a jövőre vonatkozott, valamint covidos is mostanában voltam. Szóval, ha agyvérzést kapsz se tudod megállapítani abból, hogy a múltra vonatkozó lezárásokról mi volt a véleményem.
Egyébként tőlem te nyugodtan bezárhatod magad az ismerősöddel együtt továbbra is, én ugyan nem nem tiltom meg, csak engem hagyjál békén. Na, megegyeztünk?😉
A "barom"😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!