Torokfájásom nem múlik semmitől, mivel próbálkozhatnék?
Eddig: Advil, Optalgin (nem egyszerre), gyömbér tea, méz. A szopogatós tabletták nekem sose válnak be, az nincs is itthon.
Nektek mitől szokott elmúlni, enyhülni?
"Csak" torokfájásod van?
Inhalálás,forró tea, ha nem kell gyógyszert szednem akkor kis pálinka fertőtleníteni, mellkast bekenni néha!
Fagyi.
Komolyan. Gyerekorvos javasolta. Kizárólag akkor, ha jól esik. Esetleg hideg tejtermék, joghurt, tej. Valamiért nekem jobb érzés, mint a víz.
Ha a meleg esik jól, akkor meleg tej a legjobb nekem. A tea valahogy mar, a tej simogat.
Ha muszáj dolgoznom, akkor a szénsavas víz segít. Kegyetlenül rossz inni, de utána pár percig sokkal jobb. Utána megint egy korty és újabb pár perc munkaképesség.
Pont torokszopogato tabletts kene. Mert az fertotleniti az egesz teruletet es megelozi hogy 3 napos megfazasbol 3 hetes torokgyulladas legyen.amugy a tantum verde sprayben lidokain tehat szo szerint fajdalomcsillapito van, en ilyenkor azt szoktam.
Nsgxon hideget meg nsgyon forrot ilyenkor tilos, hiaba esik jol mert kozben irritalja es marja a toekot es hosszabb tavon jobban fog fajni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!