Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Torokfájásom nem múlik semmitő...

Torokfájásom nem múlik semmitől, mivel próbálkozhatnék?

Figyelt kérdés

Eddig: Advil, Optalgin (nem egyszerre), gyömbér tea, méz. A szopogatós tabletták nekem sose válnak be, az nincs is itthon.

Nektek mitől szokott elmúlni, enyhülni?

2023. szept. 2. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyers friss termések facsart levek , méz, tömény fűszeres leves reszelt fokhagyma . A gyulladás komoly kimerülés jele, enzim nyomelemhiany . Patika bogyok illuzió ,,.
2023. szept. 2. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk elmehetnél orvoshoz
2023. szept. 2. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
"Nyers friss termések facsart levek" Az oszt igen tudományosra sikerült. Tessék eltipegni az úgynevezett háziorvoshoz.
2023. szept. 2. 21:47
 4/11 A kérdező kommentje:
De holnap még csak vasárnap :(
2023. szept. 2. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a meleg (nem forró) tea segíteni szokott, azon túl lefekvéskor Strepsils. A méz se rossz ötlet.
2023. szept. 2. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Csak" torokfájásod van?

Inhalálás,forró tea, ha nem kell gyógyszert szednem akkor kis pálinka fertőtleníteni, mellkast bekenni néha!

2023. szept. 2. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Fagyi.

Komolyan. Gyerekorvos javasolta. Kizárólag akkor, ha jól esik. Esetleg hideg tejtermék, joghurt, tej. Valamiért nekem jobb érzés, mint a víz.

Ha a meleg esik jól, akkor meleg tej a legjobb nekem. A tea valahogy mar, a tej simogat.

Ha muszáj dolgoznom, akkor a szénsavas víz segít. Kegyetlenül rossz inni, de utána pár percig sokkal jobb. Utána megint egy korty és újabb pár perc munkaképesség.

2023. szept. 2. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Pont torokszopogato tabletts kene. Mert az fertotleniti az egesz teruletet es megelozi hogy 3 napos megfazasbol 3 hetes torokgyulladas legyen.amugy a tantum verde sprayben lidokain tehat szo szerint fajdalomcsillapito van, en ilyenkor azt szoktam.

Nsgxon hideget meg nsgyon forrot ilyenkor tilos, hiaba esik jol mert kozben irritalja es marja a toekot es hosszabb tavon jobban fog fajni

2023. szept. 3. 00:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tart? Valószínűleg vírusfertőzés, az sajnos minimum pár nap mire elmúlik, de a doki sem fog tudni csodaszert felírni rá. Gyógyszertárban kérj valami erősebb torokfertőtlenítőt, nekem a Dorothricin szokott beválni, abban van egy kevés antibiotikum is, így a bakteriális felülfertőzést is megelőzheti. Van néhány erősebb, spray formátum, a sima szopogató tabletták csak rövid ideig enyhítik a fájdalmat. Illetve meleg mézes tea.
2023. szept. 3. 01:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket ❣️❣️
2023. szept. 3. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!