41 fokos lázam van2 napja, tudt0k valamit amivel probalkozhatnek lentebb vinni?
Az orvoshoz nem jutottam be 3 ora varakozas utan sem, annyian voltak.. holnap meg nem tudok menni mert nincs kocsi itthon... gyalog pedig 3 km, annyit nem birok menni gyalog ilyen allapotban.. nincs senki aki el tudna vinni.
Hutofurdoztam mar 3*, algopirynt vettem be mar vagy 5ot es csak fentebb ment, egesz delutan 40,9 en all..
Szedulok, faj a fejem, kohogok es agyfojtaban azt erzem hanynom kell majd a vegen csak bufogok egy nagyot es olyan mintha habos lenne ami feljon.. :S
Van valami hazi praktikatok esetleg?? Hivtam d.u. a haziorvost de nem vette fel.
Bocsanat a helyesirasi hibakert de telefonrol irok es alig latok :((
Még életben vagy? Ha nekem ennyi lenne a lázam, rohannék a sürgősségire! És ez nem vicc.
(Egyébként az ügyeleten biztosan fogadnak.)
Nalam altalaban normalis a 41 fokos laz mindig is ilyen sok szokott lenni, de meg sosem voltam ilyen rosszul miatta.
Nagyon almos vagyok de nem tudok aludni mert folyamatosan pisilnrm kell :( iszok egy bogre teat ra fel oraja mar ugy kell pisilni h nem birom raadasul a foldszinten van a mosdo :(
Az ugyelet mit csinal? Nem otthon vagyok es nem akarok itt gondot okozni azzal h hivjak nekem az ugyeletet.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!