Van valami a fogkrémben, amire allergiás lehetek. Melyik márkában van a legkevesebb összetevő, amivel próbálkozhatnék?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 07:47
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, mire vagy pontosan allergiás, de nekem pl mindig vérzett az inyem. Én egyik ismerősöm ajánlására a Nuskin fogkrémet rendeltem meg. Azóta is használom. Drága de szerintem jó! Azt lehet terhesen is használni, úgyhogy gondolom, nincs nagy mennyiségű ártó anyag benne.
2/3 anonim válasza:
Hát a fogkrémek eléggé tele vannak pakolva mindennel. Nekem egy fogkrém soha nem okozott gondot, a Dontodent (DM saját márka) legolcsóbb gyógynövényes fogkrémje.
Most nagy merészen OralB-t használok, egyelőre nincs tőle bajom.
Mindjárt linkelem ezeket.
(Egy nagyon érzékeny bőrű nő, aki csak sampont, szappant és fogkrémet használ.)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!