Antidepresszáns gyógyszertől let valamilyen betegséged?
Figyelt kérdés
Ami nem múlt el a gyógyszer rendszeres szedése mellett, illetve a gyógyszer abbahagyása után is fenn áll.2023. aug. 27. 08:46
1/5 anonim válasza:
mirtazapine-tol allergia nevezheto betegsegnek? nemtom, hat a mellekhatas szo szerint felsorol kb. 100 db betegseg meg nem betegseg dolgot hirtelen halaltol kezdve tardive dysnesian at euforia.
Dehat... tudjuk milyen gyakran halunk meg hirtelen egy antidepresszanstol.
2/5 anonim válasza:
Nem. 19 eve szedem, Seroxat/ Paroxetine, es csak annyi tortent, hogy az elviselhetetlen panikbetegseg, szorongas, vad hangulatingadozas elmult.
4/5 anonim válasza:
20 éve szedem. Szintén semmi mellékhatás.
5/5 anonim válasza:
Mirzatent szedtem 3 hónapig
Felerősödött a depresszióm és folyton ki akartam nyírni magam. Fényérzékenység és folyamatos fáradtság is volt ezek mellett.
Ahogy letettem, a mellékhatások nagy része eltűnt. Fényvillanásokat-fényérzékenységet a mai napig tapasztalok a fáradtsággal együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!