Nem szedhetem a gyògyszert amit felírtak?
Figyelt kérdés
Antidepresszánst szedek de sajnos becsípődött a derekam. A házirovos Diclopramot írt fel és sajnos megnéztem az interneten nem szedhető együtt a két gyògyszer. A háziorvosnak nem szòltam az antidepről azt gondoltam nem fontos hogy tudja. Magán pszichiáterhez járok ezért nem tud ròlla. Mit tegyek most? A gyògyszertárban esetleg tudnak másik gyògyszert adni?2023. júl. 31. 12:21
1/5 anonim válasza:
Szólj dokinak hogy szedsz antidepresszánst felír egy másik gyógyszert
2/5 A kérdező kommentje:
De olyan kellemetlenul erzem magam hogy nem szòltam :(
2023. júl. 31. 12:40
3/5 anonim válasza:
Nem kell, ember hibázik. Én is szoktam hibázni, nyugodtan menj és kérj tőle másik gyógyszert. Ha nagyon megbántad akkor bocsánatot. Emberből vagy te is, mind hibázunk és tanulunk belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, ez jòl esett koszonom remelem o is igy fogja latni :)
2023. júl. 31. 13:15
5/5 A kérdező kommentje:
Fel is hívtam sajnos nem tud másik gyògyszert írni így maradt az apranax krém :(
2023. júl. 31. 13:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!