Gombóc érzés a torokban. Mennyire lehetséges hogy pszichés a probléma?
Borzasztóan sértő a barátnődnek, hogy csak a testét szereted, őt magát egészében nem. Én tuti úgy otthagylak, hogy a lábam nyomát se látod többé.
Igen, lehet gombóc a torkodban a stressztől. Zárd le SZÉPEN ezt a kapcsolatot, váljatok el békével és mindkettőtöknek jobb lesz.
Egyáltalán nem egészséges az, hogy stresszes időszaka volt és azért volt vékony. Ha ő így boldog, engedd neki, had legyen az.
A stressz okozhatja a gombócérzést, sőt 99% hogy amiatt van, a te tested meg így jelez hogy nem tetszik ez az egész neki. Ne bántsátok tovább egymást, hogy benne maradtok egy mindkettőtök számára negatív kapcsolatban. Békésen váljanak szét útjaitok és adjatok saját magatoknak esélyt arra, hogy boldogok legyetek.
Itt akkor leszek felpontozva, ha feletted ítélkezek és jajj szegény kis zsírdisznó jobbat érdemel.
De én meg azt mondom, hogyha a csaj eltorzult, deformált lett és már nem kívánod, akkor a gombóc egy jel. Jel arra, hogy ne vacakolj ezzel a kapcsolattal. Abban mindenkinek igaza van, hogy ő is megérdemelné, hogy korrektül zárd le, de Te pedig nem vagy köteles ebben a helyzetben maradni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!