Gyorsabb szivveres illettve aluszekonysag hianya lehetseges szivbillentyu problema?
Konditeremben vegzett sulyzos gyakorlat utan felgyorsult a szivveresem es ugy is maradt.
Valoszinuleg tul keves idot vartam ket sorozat kozott es a meg erosen dolgozo szivemet meg jobban felpumpaltam
Azota mitha gyorsabb lenne a szivveresem es kevesebbet alszom, tobbet jarok WC-re is
Lehetseges szivbillentyu problema kialakulasa?
ULtrahangos sziv vizsgalat kimutatja a szivbillentyu problemat?
Erre nem lehet válaszolni, hiszen nem tudom, hány éves vagy, mit jelent, hogy gyorsabb szívverés? Mennyire gyors? Mihez képest gyors? Nyugalmi pulzusod mennyi? Mit jelent, hogy többet jársz WC-re? Több folyadékot is fogyasztasz? Van valamilyen ismert betegséged? A "gyors" szívveréshez milyen vérnyomásérték társul
Az UH kimutatja a szívbillentyű problémát.
Ha ilyen kérdésed van, miért itt teszed fel? Miért nem mész el a háziorvosodhoz, aki ismeri az anamnézised, meg tud vizsgálni és teszed fel neki a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!