Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Honnan ismeri fel egy hús-vér...

Honnan ismeri fel egy hús-vér emberi lény magáról,hogy fogyatékos és beteg sérült!?

Figyelt kérdés

Az emberi környezete ezt hogyan és mivel adja a tudtára?!

(Akár kisgyerek és felnőtt korban is egyaránt)

2023. aug. 7. 16:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekem is mondott sok okos ember sok okos dolgot, fel tudom mutatni papíron, változott valami? Ha nem vagy teljesen diszfunkcionális, akkor alapvető dolgokra képes vagy, tehát az életben is tudsz működni.
2023. aug. 7. 17:43
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem igaz!!!

Ez az élet jelen esetemben sohasem működött!!!

2023. aug. 7. 17:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezt most nem tudom hogy értelmezzem.
2023. aug. 7. 17:59
 14/21 A kérdező kommentje:

Így úgy értelmezze,hogy speciel például példának okáért én nem voltam sohasem élet képes enberi életre alkalmas csak látszólag!!!

Nem vagyok az emberi életre alkalmas ennyi a lényeg!!!

2023. aug. 7. 18:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Egy nulla értéktelen szánalmas és szerencsétlen nyomorult vagyok nagy pechemre+az elkényesztetettség
2023. aug. 7. 18:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen ez vagyok én aki ahhoz is tehetségtelen, hogy felkösse magát vagy az aszfaltra a betonba ugirjon bele ön magától ön szántából!!!
2023. aug. 7. 18:14
 17/21 A kérdező kommentje:

ugorjon,ugorjak én félek még a haláltól is nem csak az emberektől és a megpróbáltatásoktól!!!

De kicsinek pici gyereknek is ugyanilyen ugyanolyan voltam mint amilyen most vagyok

Csak az életkorom lett több jó tízen huszon évvel tisztelt felhasználók!!!

2023. aug. 7. 18:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Első és legfontosabb dolog hogy szépen nyugodj meg, mert azt érzem hogy teljesen rá vagy pörögve erre a szerencsétlenségre, igyál meg szépen egy tejeskávét, nézzél meg egy szórakoztató filmet, mert teljesen kikészíted magad ezzel a rápörgéssel.
2023. aug. 7. 18:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos de nem szeretem inni a tejes kávét akkor inkább már gyümölcslé,vagy szénsavas üdítőital igaz beteg a pocakom a hasam de ha választani kell nem kávézok:-)
2023. aug. 7. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Soroljam én is a problémáimat? Senkit nem érdekel, pedig "túlképzett" vagyok.

Volt időszak, amikor én is rápörögtem dolgokra. Aztán amikor elviselhetetlenné vált a feszültség, akkor kiengedtem. Tudok ellene tenni? Ha igen, teszek. Ha nem, elfogadom. Hazudnék, ha azt mondanám hogy csakis optimista személyiség vagyok, de ha nagyban össze kéne foglalnom magam, inkább a jóra fókuszálok. Van egy szar helyzet, abból hogyan tudom kihozni a legjobbat? Neked is van egy cellád, kiszökni nem biztos hogy tudsz, de mondjuk van egy tévéd és ráhangolódsz a kedvenc csatornádra. Valahogy ki kell bírni, ez a mottó!

2023. aug. 7. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!