Honnan ismeri fel egy hús-vér emberi lény magáról,hogy fogyatékos és beteg sérült!?
Figyelt kérdés
Az emberi környezete ezt hogyan és mivel adja a tudtára?!
(Akár kisgyerek és felnőtt korban is egyaránt)
2023. aug. 7. 16:16
1/21 anonim válasza:
pl. látja, hogy hiányzik a 2 lába
vagy feltűnik neki, hogy nem hallja, hogy mit tátog a környezete
2/21 A kérdező kommentje:
De agyilag értelmileg mentálisan és szellemileg is érdekelne?!
2023. aug. 7. 16:31
3/21 anonim válasza:
Huh, ezt nem értem, kifejtenéd bővebben?
4/21 A kérdező kommentje:
Mentális és viselkedés zavarok személyiség zavarok szociális fóbia adhd dysthimia autizmus spektrum zavar down-kór eddison-szindróma williams-szindróma asperger-szindróma.
Hát amik vannak különböző különféle fogyatékosságok az embereknek az emberekben!!!
2023. aug. 7. 16:58
5/21 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy vannak olyan tartományai a személyiségednek vagy a fizikumodnak, amik számodra is ismeretlenek?
6/21 anonim válasza:
Köszi a privit, az a kérdésem hogy miért nem lehet ezt ide kiírni, miért szégyelled hogy anonim vagy?
7/21 A kérdező kommentje:
Nxugodtabb ez nekem, hogy anonim vagyok csak segítségért és tanácsadásért vagyok itt
2023. aug. 7. 17:28
8/21 A kérdező kommentje:
Nyugodtabb
2023. aug. 7. 17:28
9/21 anonim válasza:
Túl széles a spektrum, idegyűjtheted az összes létező betegséget, ha kézzel fogható választ akarsz, ebben csak is egy szakember véleménye segíthet.
10/21 A kérdező kommentje:
Én voltam annyinál de mégsem tudom, hogy mi a nyavajáim sérüléseim hibáim okai
2023. aug. 7. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!