Mit tegyek ha nem akar elmúlni az aranyerem ?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve küzdök vele. Orvos láttot 2. stádiumban lévő aranyér,kaptam rá kúpot de nem segít.Cserébe megkeseríti jelentősen a mindennapjaim.2023. aug. 6. 21:45
11/15 A kérdező kommentje:
Igazad van .És köszönöm a válaszod remélem ott nem kell hónapokat várni egy vizsgálatra
2023. aug. 7. 07:45
12/15 anonim válasza:
Nálunk sebészetre kell menni aranyérrel, én is ott kaptam kenőcsöt, kúpot, és ha komolyabb a baj, akkor nálunk sebész ad beutalót proktológushoz.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mostmár mindenképpen utána járok a dolognak
2023. aug. 7. 15:53
14/15 anonim válasza:
Szia!
Ha ez megnyugtat kicsit, akkor leírom hogy nálam lassan 10 éve visszatérő probléma az aranyér... Sajnos a szülések következménye!
Elég egy kisebb székrekedés vagy vizes bikini (felfázás) és máris hetekre "visszatérő vendég".
Kitartás!
15/15 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ezzel tisztában vagyok de én még nem szültem és csak 20 éves vagyok.Az orvos szerint valami étel allergia irritálja.
2023. aug. 18. 10:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!