Jóindulatú agydaganat meghúzódhat akár évekig?
33 éves vagyok, pánikbetegséggel diagnosztizálva.
Főiskolán volt először 20 éves koromban olyan, hogy nagyfokú nyomásra hetekig fájt a fejem, de folyamatosan, ha hajnalban felkeltem akkor is. Mindig ugyanazon a ponton, ez nyakfájdalommal társult.
Azóta ez minden évben általában előfordult, hogy 1-2 hétig folyamatos fejfájásom volt.
Voltam kivizsgáltatni, neurológián, és kardiológián. Akkoriban vérnyomásra gyanakodtak.
Most viszont 1 hónapja fáj már a fejem és a nyakam is, és most is ugyanazon a ponton a fülem fölött, de csak jobb oldalt. Stresszre mindig fokozódik a fejfájás.
Fül-orr-gégészeten kimosták a fülem és kaptam 1 hetes antibiotikumot amit ma kezdtem el szedni, mert klíma miatt beteg is vagyok.
MRI vizsgálatom sajnos sosem volt. Most is nagyon stresszes vagyok.
Létezik, hogy jóindulatú agydaganat ennyi ideig meghúzódik és emiatt fáj a fejem? vagy a szorongás is tud állandó fejfájást okozni? (néha jobb, néha rosszabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!