Ez lehet akár agydaganat is? Elmenjek ennyi tünettel orvoshoz?
Figyelt kérdés
Utána olvastam a tüneteknek és annyi az egyezés, hogy mostanában egyre többször fáj a fejem oldalt és hátul a koponyám, de igazából enyhén, de néha erősen fáj.Igazából front érzékeny is vagyok és ha jön az eső akkor fájt, de most már ha nem jön, akkor is fáj a fejem, ha nem esik. Valamint néha cseng a fülem és azt is olvastam, hogy depressziósok akiknek van agydaganat. Nem tudom, ogy ez belefér-e vagy ezt is jelentheti, de mostanában rossz álmaim vannak és mindig bőgve ébredek fel. Nem tudom, hogy ez is ezért van-e vagy ez természetes. Félek, hogy valami rák vagy agydaganat...2023. júl. 19. 15:41
1/2 anonim válasza:
Menj el belgyógyászhoz és méresd meg a vérnyomásodat.
2/2 anonim válasza:
Sok minden lehet. Barátom édesanyjának a végzetes sztrók, kóma és halál előtt iszonyatosan fájt a feje. Jelei is voltak, egyre gyakrabban és egyre erősebben, de neki az ereivel is problémák voltak, kapott ajándékba majdnem egy évtizedet. De ne legyél hipochonder! Bármi lehet! Inkább igyál vizet! Vízhiánytól és gondolati túlpörgéstől is fájhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!