Ez lehet agydaganat miatti fejfájás ?
Már 9.hónapja jelentkezik nálam szinte napi szinten, van hogy többször is, jobb oldali fejfájás, ami szem mögött szúró fájdalommal, halántékban és tarkóban szaggató szúró fájdalommal jelentkezik, mozgásra intenzívebb és a fejem tetején, halántékban, tarkóban ki tudok tapintani olyan pontokat, amik fájdalmasak ha megnyomom és erősebb tőle a fejfájás, de van hogy pont a nyomkodásukkal enyhül a fejfájás. Pihenésre javul a fejfájás, de van hogy éjjel álmomból felkelt. Paralen, nurofen hatására elmúlik olyankor ujjászületek. Ha van idegzetem és türelmem kivárni, akkor 1-1.5 óra alatt magától is elmúlik, de naponta 2-3 is hirtelen jelentkezik. Ezen kívül derékfájással is küzdök. Elkezdtem masszasra járni kb 2 hetente a derékfájás miatt, a masször szerint kemények a csuklyásizmaim és a csigolyáim van hogy el vannak mozdulva, masszás végére állítolag rendben van a hátam.....de a fejfájás akkor is előjön. Neurológust is felkerestem 3 hónappal azután hogy elkezdődött ez a fejfájás, elküldött EEGre, MRIre, röngtenre, de olyan sokára kaptam időpontot mindenhova, hogy eredményeket még nem tudok. Szeptemberben fogok csak visszamenni neurologhoz aki kiértékeli az eredményeket de borzasztó hosszú idő ez a várakozás ezzel a fájdalommal, sokszor azt hiszem ördögök költöztek a fejembe. Manuálterapeutát is felkerestem, oda fogok 1 hónapot járni, hátha....de kételkedem benne hogy a hát és derékfájás okoz ilyen fejfájást. Én már a legrosszabbra gondolok, mi lehet ez, mitől lehet ? Volt valaki így ? Már napi szinten áprilistól 1-2 fájdalomcsillapítot szedek hogy túléljem a napot.
Köszi ha elolvastad és írsz
Régebbi kérdés de még mindig szenvedek a problémával.
Az MRI eredmények jók lettek, a fejemben minden rendben, röngten mutatott kezdődő nyaki gerinc meszesedést. Orvos szerint a rossz testtartás, az ülőmunka okozza ezeket a fejfájásokat és ezen csak a torna segíthet. Jártam fizikoterápiára pár hónapot, javulást nem éreztem. Fél éve elkezdtem jógázni, heti 2x és érzem kicsit a javulást. Néha vannak olyan napok, amikor a görcsös fejfájás csak 1-2x jelentkezik, és az is csak enyhén, de vannak rosszabb napjaim amikor sokszor begörcsöl, de amióta járok jógára, már fele annyira sem erősek a fájdalmak. Az éjjelek a legrosszabbak, 1 éve már nem volt olyan éjjelem amit végigaludtam volna, hajnalban mindig felkelt és szenvedek a görcsös fejfájással fél-1 órát, próbálok nyújtógyakorlatokat csinálni, ez mar lelkileg borzasztóan megterhelő, de nem adom fel. Úgy látszik nálam tényleg a feszes izmok okozzák és csak én tudok ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!