Hogy lehet, hogy 2020 előtt is megbetegedtek az emberek, amikor még se covid, se covid-vakcinák nem voltak?
Figyelt kérdés
Ugye, ma mindent ezekre vezetnek vissza.2023. júl. 25. 20:38
11/17 anonim válasza:
10 pontosan. És általában mindenki a saját nézetének legmegfelelőbb szemszöget próbálja hitelesnek beállítani.
12/17 anonim válasza:
Történelmi tények nem szemszögek kérdései. Maximum egyes fanatikus konteós fejekben...
13/17 anonim válasza:
Aham. Tehát amikor általános iskolában még ellenforradalomról és hős szovjetekről tanultam, 5-7 évvel később középiskolában meg már forradalomról és hős forradlmárokról meg elnyomó szovjetekről, akkor melyiket tanította konteós tanár?
14/17 anonim válasza:
8,már rég végeztem az műszakin is,tódi,tudom,hogy mennyi hazugsággal tömik az üres fejeteket.Történelem,mese,habbal,hasznos hülyéknek.Arra jó,hogy idomítsanak vele.A tapasztalat számít,meg a valós tudás,az meg nincs ingyen,meg az idomítóhelyen.Majd rájössz,ha nem tejbetök leszel.
15/17 anonim válasza:
13,ne foglalkozz kis idiótákkal,a "suli"-ban ezt adja nekik a libshit "tanár".Meg a konteósozást is jól betanulta a kis tiktokzombi.
16/17 MDaniel98 válasza:
Ja, mese habbal csak azért mert te a legegyszerűbb történelmi összefüggéseket sem vagy képes átlátni, de okosnak hiszed mgad:)
17/17 anonim válasza:
Ennyit sikerült ideröffenteni, megszólítás, meg minden visszautalá nélkül?
Ez alapján el tudjuk képzelni, mit gondolhatsz összefüggésnek, ha még az alapvetõ szabatos kommunikáció sem megy zökkenõmentesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!