Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az ilyen magas CRP érték...

Az ilyen magas CRP érték mitől lehet?

Figyelt kérdés

117 a CRP értékem, az orvosok nem tudják, nem találják a problémát, nagyobb kivizsgálást szeretnének.

Ez nagyon magasnak számít tudtommal, volt már valaki hasonló helyzetben?

febr. 3. 10:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy november óta tart, csak most mégtöbb lett.
febr. 3. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia én voltam pár éve. Nem találtak semmit. Antibiotikumot probalgattak, hetente jártam vervetelekre le e ment a gyulladás. Talán a harmadik antibiotikumtol lement. De mai napig nemtudják mi okozta. Azóta úgy 2 évente előjön de mostmár tudom melyik antibiotikum a jó.
febr. 3. 11:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Uhh. Kicsit félek őszintén szólva, mert nem rég volt tüdőgyulladásom is, ami úgy kezdődött, hogy elkezdett fájni a hátam bal oldalon.

De nem gondoltam, hogy baj van, ugyanis már két éve lassan fáj a bal oldalam, az se mindig, de elég gyakran. Akkor is csak arra gondoltam, hogy biztos meghúztam. Aztán mikor 40 fokos lázam lett és nem ment le, akkor derült ki, hogy tüdőgyulladás.

De nem múlik. Láz már nincs, de a hátam ugyanúgy fáj, hörgök és fáj a levegővétel.

febr. 3. 11:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Négy évvel ezelőtt pedig találtak valamit a tüdőmön, de nem adtak neki túl sok jelentőséget, így én sem foglalkoztam vele
febr. 3. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Fhuha sajnálom. Nekem csak láz jelentkezik és kb. 130-140kozott mozog a crp. De már tudom melyik antibiotikum kell de nem találtak semmit. Lehet hogy sajnos akkor tényleg a tudogyulladasbol maradt vissza valamid.
febr. 3. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

117 az baromi magas.... a 0-5 közötti a normál érték...

117-es súlyos fertőzés v gyulladásod van, azt jelenti és ez sok mindentől lehet:

- Bakteriális fertőzés

- Vmelyik szerved/rendszered gyulladt

- Szív-érrendszeri probléma

- Krónikus betegség is lehet, pl. cukorbetegség,

- Rák/daganat

febr. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!