Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Migrénnel a munkahelyen?

Migrénnel a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 hét múlva kezdek az első munkahelyemen, ami egy irodai állás. Bár lesz otthoni munkavégzés is, sajnos lesznek napok amikor be kell járni, sőt lesz olyan, hogy külföldre kell utazni. 7 éves korom óta fáj a fejem. Mivel nincsen aura, sokáig nem is gondoltam, hogy migrénem van... de sajnos igen. Mióta megtudtam, hogy felvettek, állandóan érzem, hogy fájni fog a fejem. A szüleim, a család nagyon nyomasztott már ezzel a munkavállalással, ezért is mentem bele, hogy felveszem a munkát. Teljesen odalett a gyerekkorom és a fiatalkorom is a "migrén" miatt... Egyszerűen azt érzem, nem bírom, lemondom az állást, mert már az első napon olyan program lesz, ami tuti fejfájással fog végződni. A szüleim azt mondják, próbáljam meg, de attól félek, ha elkezdem már nem fogják elfogadni, ha kilépek. Ráadásul Pesten helyem sincsen, egy rokonnál fogom meghúzni magam az irodás napokon, viszont annyira drága akár egy szoba is, hogy belegondolni is fáj, hogy a fizetésem harmada csak erre fog elmenni.

Otthon, amikor kötetlenül azt csinálok, amit szeretnék, csak ritkán fáj a fejem. Meg is tanultam angolul, ennek köszönhetem ezt az állást is.

2023. júl. 21. 10:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az én állapotomban biztos hogy nem próbálkoznál nyugi.
2023. júl. 23. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező!

Súlyos, hányos migrénem van, a rohamok során nem látok és fényre, szagokra rosszabbul reagálok.

Jelenleg 1 éve dolgozom, eddig 4 munkahelyi rosszullétem volt, hányással végződtek. A főnökön maximálisan megérti a problémát és támogató. Havi 3-5-szer fixen rosszul vagyok, sokszor nem munkanapra esik.

Jó tanácsok:

- ha érzed már reggel, hogy kezdődik akkor gyorsan fájdalomcsillapító és görcsoldó együtt, talán hatnak

- ha hányós vagy akkor hányasd magad, sokaknak segít

- merj őszintén beszélni erről a főnökkel/kollegákkal. Ha egyszer meglátnak majd így, megértik.

Nekem sem segít sem gyógyszer, sem bármi más, nem értem miért kell leszólni a kérdezőt. Ugyanez a félelmem volt, mert sok műszakban dolgozom, de meg lehet oldani így is!

2023. szept. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!