Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi oka lehet hogy az „új“...

Mi oka lehet hogy az „új“ munkahelyemen 1 év alatt többet voltam beteg mint a régi helyemen 20 év alatt? Nem túlzás. És mindkettő irodai meló

Figyelt kérdés

Új hely, jó 1 éve vagyok itt, többet voltam beteg 1 év alatt mint a régi helyen 20 év alatt.

Pedig mindkettő egy szar pocsolya irodai meló.

egyfolytában beteg vagyok.egyikből kijövök már megyek bele a másikba.

A régi helyen 20 év alatt tán 2x voltam beteg.

Az új helyen meg 1 év alatt vagy 6-7x.

MI lehet az ok?

A régit se szerettem, de elvoltam, az újat egyenesen rühellem, és egyre jobban. Nem megszeretem idővel hanem annál is jobban megutálom mint eddig és eleve utáltam, még ide se jöttem már utáltam.

2023. márc. 2. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyik se leányálom, de szerintem az új helyen többet stresszelsz, és gyengébb az immunrendszered. Erősítsd, pihenj többet.
2023. márc. 2. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Légkondi? Öregszel? Visszatérttél home office-ból, és sok kórokozóval találkozol?
2023. márc. 2. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:

"Visszatérttél home office-ból, és sok kórokozóval találkozol?"

soha 1 nap HO se volt se a régi se az új helyen.

Öregszem? KI NEM. na de ennyire?

2023. márc. 2. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Öregszel.
2023. márc. 2. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl. szárazabb a levegö, hidegebbre van állítva a fütés/légkondi, a többieknek kis gyereke van, több vírust hoznak be, öregebb lettél, stb
2023. márc. 2. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:

és nem lehet hogy a pszichomókusnak van igaza? vagyis szó nincs itt légkondiról öregségről vírusról stb hanem ez az egész pszoichés? Rühellem a munkahelyem és nem akarok itt lenni. Utálom mint a szart, de mivel sehova máshova nem kellettem, valamiből meg élni kell így jobb híján itt vagyok.

És tudat alatt a pszichém tiltakozik ez ellen, és megbetegítem saját magamat. így akar a tudatalattim rávenni hogy hagyjam már itt ezt a trágyadombot.

nem lehet?

2023. márc. 2. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kizárt, akkor a megoldás, hogy keresel más helyet.
2023. márc. 3. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdést meg is válaszoltad.
2023. márc. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!