Szívritmuszavarom van két éve, a covid óta. Hullámokban tör rám, hogy időnként kihagy, majd össze-vissza dobog..., félek, leáll egy ilyen roham közben. 30 éves vagyok. (?)
A kardiológus szerint egészséges a szívem, attól függetlenül, hogy ritmuszavarom van. (Voltam ultrahangon és EKG-n is.) Nem írt fel külön gyógyszert, csak megemlítette a leleten, hogy ha úgy gondolom/érzem, szedhetek béta blokkolót.
Van olyan ismerősötök, aki az injekció, vagy covid-fertőzés óta szívritmuszavarral küzd? Mi lett vele azóta? Esetleg megműtötték?
Elkaptad a covidot és azóta vagy mi?
Milyen gyakori ez?
Meddig tart egy roham?
Dohányzol?
Iszol alkoholt?
Stresszes életed van?
Eközött nincs semmilyen ok-okozati összefüggés. Ráadásul ezáltal felvázolsz magadban egy hamis tévképzetet, miszerint az oltásnak volt köze hozzá.
Szerintem egyáltalán nincs köze hozzá, érdemes lenne csináltatni egy 24 órás EKG-t is. Valószínűleg extrázgatsz, amire a egyébként magnézium is jó lehet, tehát nem kell rögtön b-blokkoló. De szerintem a legnagyobb baj, hogy magadban ringatod a dolgot, emiatt parázol, miszerint az oltás miatt van, holott ennek semmi valóságalapja nem volt.
19:53
Köszönöm kérdésed, megvagyok. Néha előjön a szívritmuszavar, de legtöbb esetben nem annyira súlyosan (nem akarom elkiabálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!