Miért nem tudok hízni ?

Nem tudjuk.
Érdemes lehet orvoshoz fordulni, egy vérképből kiderülhet, ha szervi oka van.

Nem a mérleg szerint két hét alatt két kiló, az két kiló hízás - teljesen normális, és NEM KELL többet hízni mint heti 7-900 gr.
Én is gyógyultam, heti egy kiló tiszta hízás megvolt, és ez az egészséges ütem, nem kell több :)

Egyébként alkatilag én 35> 45 alatt kinézetre csak annyit változtam, hogy jött fel rám valamennyi kiló zsír, de még mindig kiálltak a bordáim, és nagyon vékony voltam.
Aztán 45 > 53 na ITT kerekedett ki a fenekem (valamennyire), lett mellem (valamennyi), és végre nem esett be az arcom, szóval onnantól volt szemmel látható súlygyarapodás.
Köszönöm a válaszokat! 😊
2-es étteremben dolgoztam így rengeteget mozogtam egy nap, de az állapotom véget nem tudtam tovább folytatni az egészet így most jelenleg otthon vagyok. Amíg nem kezdek el újra dolgozni próbálok besegíteni a házimunkában, de a napjaim nagyrészét pihenéssel töltöm.
Nem látott orvos, mivel az én állapotom szerencsére nem drasztikus. 153 cm vagyok és 45 kg. Tudom ez a súly pont jó a magasságomhoz, de sajna ettől függetlenül ugyanolyan tüneteket produkálok, mint egy 30 kg-os beteg, mert nem egészséges módon fogytam le. Persze ilyenkor most jöhet a kérdés, hogy tünetek mellett miért nem megyek el, de úgy érzem, hogy nincs szükségem rá, mert így 3 hét után már érzem, hogy javult valamennyit az állapotom.
3-as Neked mennyi időbe telt mire vissza kúsztak a kilók ? Vissza híztál mindent vagy sikerült egy egészséges súlyban maradnod ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!