Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhat második napja...

Mi okozhat második napja iszonyú fejfájást?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel fejfájással keltem, délután szintén nagyon fájt, és alvás előtt is. Tegnap így három fájdalomcsillapítót vettem be.

Ma reggel szintén így indítottam. Mostanáig elvontam, de megint nagyon fáj.

Nagyon ritkán van ilyen gondom, és nem vagyok egy nagy gyógyszerszedő sem, nem tudom most mi lehet a baj.

2023. jún. 29. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

10.

Azt én honnan tudjam? Gyakori az ilyen kérdés, aztán mivel nemhogy itt, de még a való életben is nehéz megállapítani a pontos okot, vagy sokszor lehetetlen is, kapásból előhúzzák a frontot. Amiről a mai napig nem sikerült bebizonyítani egyértelműen (illetve leginkább semennyire sem), hogy egy alap oka a másik 137 mellett a fejfájásoknak.

2023. jún. 29. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Tegnap este és reggel már nem fájt, viszont most megint kezdődik. :( Elfelejtettem gyógyszert is hozni.

Ha így marad jövőhétre,megkérdezem a háziorvost.

2023. jún. 30. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!