Mi okozhat egy pontban fájó fejet?
Figyelt kérdés
Évek óta (legalább 5-6) ha fáj hátul a fejem, akkor ugyanabban az egy pontban fáj. Kicsit jobb oldalt a nyakam felett kb. 5 centire. Vannak időszakok mikor többször fáj, utána akár hetekig nem.
A másik amit tapasztaltam, hogy ha éjjel kiszáradok, reggel iváskor belenyilal oda a fájdalom, majd abban a pillanatban ez el is múlik. Tapasztalt valaki ilyet?
2022. dec. 1. 00:21
1/4 anonim válasza:
Hát, én 5-6 év alatt azért csak elmentem volna orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Gyerekkorban nekem is nagyon sokáig ugyanott fájt ahol te mondod.
Engemet is évekig kísért és bár nekem ritkán fájt de ha egyszer megfájdult akkor az nagyon erősen fájt és aznap már nem múlt el, csak miután kialudtam magam.
Aztán olyan 16 éves korom körül már nagyon megritkult, végül 18 éves koromra teljesen megszűnt és nem jelentkezett többet ez a fájdalom.
3/4 anonim válasza:
Nekem is többnyire egy pontban szokott fájni a fejem. Én számtalan orvosnál jártam vele, soha nem találtak semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Elsőnek: gyerekkoromban hordtak ezzel orvoshoz, de ráfogták a kevés ivásra, később az alacsony vérnyomásra. A laborom mindig közel tökéletes volt, így nem foglalkoztak vele. Fogorvost is kérdeztünk, kihúztak egy fogat, akkor egy pár hónapig jó volt, majd visszatért.
2022. dec. 1. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!