Mi okozhat második napja iszonyú fejfájást?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel fejfájással keltem, délután szintén nagyon fájt, és alvás előtt is. Tegnap így három fájdalomcsillapítót vettem be.
Ma reggel szintén így indítottam. Mostanáig elvontam, de megint nagyon fáj.
Nagyon ritkán van ilyen gondom, és nem vagyok egy nagy gyógyszerszedő sem, nem tudom most mi lehet a baj.
2023. jún. 29. 16:00
1/12 anonim válasza:
Front.
Magasvérnyomás
Elfeküdted a nyakad.
Nekem is fájt az elmúlt napokban, én frontérzékeny vagyok és magasvérnyomásos is.
2/12 anonim válasza:
Frontok jönnek mennek sajnos. Ez már a legegészségesebb ember szervezetét is megviseli. Valószínű attól fáj a fejed.
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, csak meg vagyok ijedve.
2023. jún. 29. 18:06
4/12 anonim válasza:
És ezért miért vagyunk lepontozva? Semmi olyat nem írtunk, teljesen normálisan válaszoltunk.
5/12 A kérdező kommentje:
Én mindkettőre zöldet nyomtam...
2023. jún. 29. 18:56
6/12 anonim válasza:
Ne kenjétek már megint a frontokra. Nem csak azért, mert nincs is front, hanem azért is, mert maga is írta, hogy nagyon ritkán van neki ilyen.
8/12 anonim válasza:
7.
Meg még évente 50x, mégsem fájt ennyiszer a feje...
Meg ugye ma sincs.
9/12 A kérdező kommentje:
Azért nem kell ezen összeveszni.
2023. jún. 29. 21:27
10/12 anonim válasza:
Jó, akkor szerinted mitől fáj a feje? Ha semmi más egyéb problémája nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!