Gyomorszáj fájdalom, gombóc a torokban, gyomorégés, hányinger lehetséges Reflux áll a háttérben vagy esetleg más valami?
Évek óta küzdök hányingerrel (5-6év) régebben csak evés után már most ha eszek, ha nem, akkor is érzem. Egyre súlyosabbak a tünetek
Mostanában ég a gyomrom gombocót is éreztem a torkomba..
Hányingerem van nagyon
És most kiba**** fáj a gyomorszájam. Voltam orvosnál, korházba is, a savelkötőt mindennap megiszom
Julius 4.-re van időpontom gyomortükrözésre, ezekkel a tünetekkel esetleg nehéz vizsgálatom lesz?
Lelki oka is lehet sok stressz és pánik.
Meg valami olyan dolog, ártalom, igazságtalanság az életedben, amit " nem tudsz lenyelni"
2. Válasz adónak
Igazából már azt az igazságtalanságot nem bírom lenyelni hogy miért vagyok ennyi éven keresztül így? Ha hívnak a barátaim menni nem tudok sehova..Utazni autóban sem tudok mert nagyon kellemetlenül érzem magam bepánikolok a hányás miatt és izzad a tenyerem, remegek
Jogosítványt sem tudok szerezni
Mert egyszerűen képtelen vagyok bármit csinálni..😞 Dolgozni sem tudok elmenni, és vágyok mert csak 19 fiú vagyok, Vannak olyan napjaim amikor kicsit jobban vagyok és kicsit jobban tudom magam érezni de a hányinger ugyanúgy van Szóval ez a dolog bánt csak…Semmi más
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!