Ez lehet a folytonos munkahelyi sztressztől?
Mindig amikor munkába állok, jön a stressz és a gyomor illetve emésztési problémák. Már ott tartok hogy napi 3x6 szem szenet szedek de semmire se jó. Ez lehet a stressztől? Táppénz alatt is nagyon nehezen múlik :D
Lehet gyár allergiám van:DD
anélkül, hogy tudnád, sajnos ez stressz...tudom magamról, ha megszűnt a munkahelyem, egészen más lett az életem..
Sajnos nagyon nem mindegy a munkahely, az ottani elvárás, a kollektíva.
A szorongás a gyomorra megy, és sajnos a szívre is hat(hat)
Ezt most ne úgy vedd hogy lealacsonyitalak, de a gyári munka rohadtul megterhelo. Nem csoda ha stresszes vagy tőle, vagy már előre nem szereted a gondolatot se
Sajnos a szervezeted így jelez.
De tudom nincs mit tenni valamiből meg kell élni..
Az előző elötti munkahelyem nekem is szörnyű volt. Nagyon jó lehetett volna, 1 műszakos, összesen 45 perc szünet 8 órában.
De az egyik csaj nagyon kikezdett velem, a kisfőnök pedig hagyta. Már pénteken a hétfő miatt stresszeltem. A munkahelyre mentem reggel, összeestem az utcán. Táppénz után hazafele menet, már a másnapon agyaltam, összeestem újra, kórházban kötöttem ki. Igen, a nagyfőnökhöz kellett volna mennem panaszkodni, késő "bánat". Jól tettem.
Az előző helyem 3 műszakos volt ugyan. Hülyén hangzik, de szerettem :) minden nap ilyen 12 km-eket járkáltam, közben néha lehetett kicsit beszélgetni.
Onnan meg sajnos elküldtek próbaidő után. Jó hely volt pedig, és extra jó a fizu.
Gyűlölöm a munkahelyem, hánynom kell attól a pofátlanságtól ami ott megy!
De muszáj kitartanom mert sulizok is mellette, addig nem nagyon tudok máshova menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!