Az utóbbi egy hónapban többször voltam beteg mint egész múlt évben. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy ilyen általános kérdésre nem fogok pontos választ kapni de hátha kapok legalább valami útmutatót. 18f vagyok és tegnapelőtt elkaptam egy fertőzést amitől egész nap óránként hánytam de tegnapra már egész jól voltam csak ma visszaestem és megint elkezdett fájni a hasam és hányingerem lenni. 1 héttel ezelőtt a torkom fájt nagyon és nem tudtam beszélni. Azelőtti egy héttel szar volt a közérzetem. Na most nekem van egy teóriám, hogy ez mind azért történik mert miután kijövök egy betegségből túl hamar megyek el edzeni és emiatt folyton visszaesek. Reggel szoktam menni és (amikor még mentem, most szünet volt és beteg voltam) akkor kb 5 fok volt egy jó napon szóval lehet ez. Visszatérve az elejére ez mind azért nagyon fura mert ilyen még soha sem volt velem az életembe, hogy 3nál többször legyek beteg ilyen hamar.2023. ápr. 12. 09:04
1/3 anonim válasza:
Ez egy ilyen év. Én sose szoktam semmit elkapni, ehhez képest most év elején minden elkaptam. Először volt valami megfázásos vírus, talán influenza, elkaptam. Aztán hányós hasmenéses vírus, elkaptam. Aztán az allergiám is kijött.
Szerintem véletlen. Mert nem vagyon gyenge, fáradékony. Ezek is pár nap alatt átmentem rajtam, anélkül, hogy igazán rosszul lettem volna.
De arra jó, ha odafigyelsz, hogyha még nem vagyok teljesen meggyógyulva, megerősödve, akkor nem tesz jót az edzés. És fokozatosan kell visszaszoktatnod magad a szokásos edzéshez.
2/3 anonim válasza:
Járvány van most, van ez a hasmenős, meg az influenza. Nem azért vagy beteg, mert edzel, hanem azért, mert az emberek nagy százalékán most végig futnak ezek a vírusok, és oda-vissza fertőzgetik egymást. Lassan jön a jó idő és akkor majd jobb lesz.
3/3 anonim válasza:
Én decembertől vagyok folyamatosan beteg. Karácsony előtt 39+ fokos láz napokig, nagy nehezen kimásztam belőle, majd a tüdőm fájt rettenetesen, köhögtem, most már 6 hete vagyok benne valami légúti fertőzésbe, hol a torkom fáj, hol nem kapok levegőt, orrfolyás stb. Már kezd elegem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!