Folytonos szomjúság érzet és száraz torok?
Ma egész nap ittam, mert minden percben úgy éreztem hogy szomjan halok és még mindig száraznak érzem a szám és a torkom. 4 litert minimum már megittam.
Nem vagyok cukorbeteg és a vércukorszintem is normális.
Komolyan már megőrülök ettől az érzéstől. Valakinek volt hasonló?
Az előzményeket tekintve, tegnap és tegnapelőtt èmelyegtem és folyton feljött a gyomorsavam. Diétáztam, így már rég el is múlt, de erre ma jött ez a kínos szomjúságérzet.
Nincs más tünetem, semmi rossz közérzet csak ez.
Lehet hogy dehidratáltság miatt?
Mert mikor diétáztam alig ittam valamit. Kb 1 liter víz.
Kezdek aggódni..
Köszönöm a gyors válaszokat! De egyszerűen úgy érzem megőrülök 😕
Kora reggel óta minden percben iszom a vizet és nem akar abba maradni. Nagyon zavaró.
3# Elhiszem, de ez lehet a fent említett okoktól. A torok szárazságnak elsősorban három oka van, a túl kevés folyadék fogyasztás, a reflux és/vagy a torok-és mandulagyulladás. Ha a dehidratáltságtól van, akkor pár nap alatt el fog múlni. Ha viszont továbbra is fennáll, akkor jelezd a háziorvosodnak, mert elképzelhető, hogy a visszaáramló gyormosav gyulladást okozott.
(Tudom, hogy zavaró. Amikor torokgyulladásom volt, akkor elképesztően száraz volt a torkom. Napi 5-6 liter vizet ittam, hogy valamennyire elviselhető legyen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!